Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Marcina. Na jego firmę trafiłam...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 11 listopada 2024

barbara - ocena Remont mieszkania z Panem Marcinem to przyjemność....niesamowity...
~barbara
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 19 sierpnia 2024

Jak Cięszczyk - ocena Pan Marcin to świetny fachowiec. Mieszkanie zostało wykończone jak należy a...
~Jak Cięszczyk
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 19 maja 2024

Monika - ocena Jeśli chcesz mieć swoje lokum wykończone/wyremontowane w najwyższej jakości...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 2 marca 2024

Kasia - ocena Polecam Pana Marcina. Zawsze moglam liczyć na jego pomoc w doborze, poradach...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 16 stycznia 2024

Szymon - ocena Pan Marcin zrobił u mnie remont łazienki, położenie paneli, oraz położenie...
~Szymon
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 września 2023

Ania - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy pana Marcina. Ma duże doświadczenie, przy...
~Ania
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 września 2023

Kamil - opinia Remont przebiegł szybko i bezproblemowo, w każdej kwestii Pan Marcin służył...
~Kamil
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 maja 2023

Krzysztof - opinia Polecam z czystym sumieniem. Świetny kontakt od samego początku, szybki czas...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 marca 2023

Paulina - opinia Szczerze polecam Pana Marcina. Mieszkanie od dewelopera wykończone zgodnie z...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 grudnia 2022

Paulina - opinia wątek zamknięty Polecam usługi remontowe u Pana Marcina. Całe mieszkanie w stanie...
~Paulina
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 lipca 2022

Marek - opinia wątek zamknięty Pan Marcin bardzo dobry fachowiec. Z Profesjonalnym podejściem do klienta....
~Marek
-

dodano: 27 czerwca 2022

Tomasz - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam Pana Marcina. Fachowy, z wiedzą, jakość wykonania usług...
~Tomasz
-

dodano: 16 maja 2022

Wioleta - opinia wątek zamknięty Pan Marcin to profesjonalista w swoim fachu.Uczciwy i dokładny.Mieszkanie...
~Wioleta
-

dodano: 7 maja 2022

Romecky - opinia wątek zamknięty Wszystko poprawnie - zgodnie z ustaleniami, w wyznaczonym terminie i...
~Romecky
-

dodano: 12 kwietnia 2022

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Malowanie, kładzenie kafelek w łazience i montaż drzwi i podłóg. Wszystko...
~Grzegorz
-

dodano: 6 grudnia 2021

ostojan - opinia wątek zamknięty Całość realizacji tylko i wyłącznie na plus! Nie wiedziałem, że tak szybko...
~ostojan
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 sierpnia 2021

Kasia - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam remonty u Pana Marcina, mieszkanie w stanie deweloperskim...
~Kasia
-

dodano: 16 lipca 2021

Ivanka - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam Pana Marcina :) Pan Marcin jest osobą bardzo kulturalną,...
~Ivanka
-

dodano: 5 lipca 2021

Andrzej - opinia wątek zamknięty Bardzo się cieszę, że udało mi się poznać fachowca wysokiej klasy, który nie...
~Andrzej
-

dodano: 11 lutego 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry