Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
molik - ocena nowy temat Współpraca przebiegała bez problemów, a do jakości wykonania nie miałem...
~molik
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

dodano: 3 października 2025

trajektoria - ocena nowy temat Bardzo dobra jakość wykonania prac remontowych, dobra komunikacja, można się...
~trajektoria
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 września 2025

Ewa z Gdańsk- Zaspa - ocena nowy temat Panowie działali bardzo sprawnie, każdego dnia można było oglądać efekt...
~Ewa z Gdańsk- Zaspa
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 sierpnia 2025

Maja - ocena nowy temat Firma super. Pisałam już jedną recenzję dla pani Róży która projektowała ( i...
~Maja
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 września 2025

Kasia - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pana Andrzeja. Ekipa zawsze była...
~Kasia
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 września 2025

Kamil Ż. - ocena nowy temat Tak, jak wielu wśród komentujących - znalazłem usługi Pana Zbyszka na...
~Kamil Ż.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 28 września 2025

Izabela M. - ocena Wyszukałam firmę zr konstrukcje przez trojmiasto.pl. Przyznaje, że z lekkim...
~Izabela M.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Osińskiego 14 - ocena Pani raczej nie potrafi pozostawić po pracach i urządzaniu porządku. Wszędzie...
~Osińskiego 14
-

dodano: 26 września 2025

Magdalena Simiłowska - ocena Polecam doskonały fachowiec, dokładny, solidny, uporządkowany, kompleksowa...
~Magdalena Simiłowska
1

dodano: 29 sierpnia 2025

lokals - ocena Profesjonalnie i rzetelnie wykonana inwestycja. Świetny kontakt i szybka...
~lokals
-

dodano: 23 września 2025

Jędrzej Krasnodębski - ocena Prace wykonane solidnie i terminowo. Mimo sporego zakresu panowie z Budmiru...
~Jędrzej Krasnodębski
-

dodano: 22 września 2025

Robert Brzeźno - ocena Chciałbym z czystym sumieniem polecić usługi remontowo wykończeniowe Pana...
~Robert Brzeźno
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 września 2025

bytny123 - ocena Wykonawca bardzo rzetelny i terminowy, współpracowaliśmy przy kilkunastu...
~bytny123
-

Zadowolony klient - ocena Drugi raz korzystałem z usług tej firmy, kiedyś do wykończenia mieszkania, a...
~Zadowolony klient
-

filippek - ocena Bardzo solidna firma, remont przeprowadzony bardzo profesjonalnie i sprawnie...
~filippek
-

dodano: 15 września 2025

Marek - ocena Polecamy, szybko sprawnie i bez dodatkowych niespodzianek.
~Marek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 11 września 2025

Susi - ocena Bardzo wysoki poziom profesjonalizmu, świetna organizacja i rzetelne...
~Susi
-

dodano: 9 września 2025

Anonim - ocena Oszust i kłamca to po pierwsze oszukuje nie tylko pracowników ale inwestorów...
~Anonim
1

dodano: 31 sierpnia 2025

Ulryk - ocena Bardzo solidna i rzetelna firma. Współpraca przebiegała bez żadnych...
~Ulryk
-

dodano: 8 września 2025

Maciej - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Eagle Prestige. Pan Tomasz wykonał u...
~Maciej
-

dodano: 6 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2361

1956

wątków

do góry