Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Honorata - ocena nowy temat Polecam Pana Cezarego, prace wykonuje na czas i solidnie, platnosc po...
~Honorata
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

dodano: 5 stycznia 2026

Seweryn - ocena Z pełnym przekonaniem polecamy firmę Husdom. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze...
~Seweryn
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 4 stycznia 2026

Bożena - ocena Ponieważ musiałam zrobić remont łazienki (i nie tylko), a nikt z moich...
~Bożena
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 3 stycznia 2026

Marcin - ocena Polecam usługi firmy Pana Zbigniewa Cieślika, która pomogła mi w wykończeniu...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 30 grudnia 2025

Vitek - ocena Zamówiłem układanie płytek na balkonie, zrobili to szybko i dobrze.
~Vitek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 grudnia 2025

Tatiana - ocena Super kontakt i dobrze wykonana praca. Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
~Tatiana
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 grudnia 2025

Dawid - ocena Mieszkanie zostało wykończone tak jak się umawialiśmy i w terminie....
~Dawid
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 22 grudnia 2025

Ewa Klonowska - ocena Bardzo dobre!wrazenia Firma przede wszystkim mega profesjonalna remont odbył...
~Ewa Klonowska
-

dodano: 18 grudnia 2025

Dariusz G - ocena Legendy głoszą, że istnieją ekipy remontowe, które podchodzą do tematu z...
~Dariusz G
1

dodano: 17 grudnia 2025

Ania - ocena Świetna firma. Bardzo profesjonalnie wykonana robota. Malowanie w domu...
~Ania
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 15 grudnia 2025

Małgorzata T. - opinia wątek zamknięty Wybierając Firmę SML jako wykonawcę wykończenia naszego mieszkania,...
~Małgorzata T.
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 4 stycznia 2023

ja ja - ocena Z ogromną przyjemnością wystawiamy opinię firmie. W swoim życiu przerobiłem...
~ja ja
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 grudnia 2025

Konserwator - ocena Kategorycznie nie zgadzam się z anonimową opinią na temat wykonanej usługi,...
~Konserwator
-

dodano: 2 grudnia 2025

Simon - ocena Współpraca z Panią Różą była czystą przyjemnością! Pani Róża jest niezwykle...
~Simon
1

dodano: 18 października 2025

Kornel Wieczorkiewicz - ocena Serdecznie polecam Pana Andrzeja za szybka i terminową realizację zlecenia....
~Kornel Wieczorkiewicz
1

dodano: 14 października 2025

Piotr - ocena Rzetelna firma godna zaufania i polecenia. Pełen profesjonalizm od początku...
~Piotr
1

dodano: 31 października 2025

10Martyna10 - ocena Bardzo profesjonalna i rzetelnie wykonana usługa usunięcia awarii po...
~10Martyna10
-

dodano: 25 listopada 2025

Alex. - ocena Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolony wykonaniem zlecenia. Polecam
~Alex.
-

dodano: 24 listopada 2025

niki - ocena Zazdroszczę wszystkim którzy mieli ekipę R3N od samego początku remontu, ja...
~niki
-

dodano: 21 listopada 2025

Nowakowska A. - ocena Bardzo starannie remontują obecnie Złotą Bramę i jej bliskie okolice.
~Nowakowska A.
-

dodano: 20 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2408

1994

wątków

do góry