Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bliźniak - ocena Z czystym sumieniem polecam Burgeon za remont naszego bliźniaka. Najbardziej...
~Bliźniak
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 7 kwietnia 2026

Susi - ocena Bardzo wysoki poziom profesjonalizmu, świetna organizacja i rzetelne...
~Susi
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 9 września 2025

Tom - ocena fajnie fajnie, dobra komunikacja, gniazdka siedzą, światło się zapala a cenę...
~Tom
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 26 maja 2026

Jolanta Arabska - ocena Profesjonalnie, terminowo, jestem zadowolona z wykonanej pracy. Dziękuję i...
~Jolanta Arabska
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 maja 2026

Anna - ocena Polecam firmę Spec-Bud, generalny remont kuchni, łazienki i przedpokoju...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 maja 2026

Natalia - ocena Remont kuchni przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów, a fachowcy wykazali...
~Natalia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 14 maja 2026

Katarzyna - ocena Jestem bardzo zadowolona z remontu kuchni. Prace zostały wykonane dokładnie,...
~Katarzyna
-

dodano: 14 maja 2026

Patrycja - ocena Profesjonalne i niezawodne usługi, jestem bardzo zadowolona z firmy renovo ,...
~Patrycja
-

dodano: 13 maja 2026

Małgorzata & Michał - ocena Na remont łazienki trzeba było trochę poczekać, bo u pana są kolejki, ale...
~Małgorzata & Michał
1

dodano: 29 kwietnia 2026

Karina - ocena Jeśli szukasz profesjonalnego doradzctwa jak i profesjonalnej usługi dobrze...
~Karina
-

dodano: 10 maja 2026

Sabina - ocena Dobra komunikacja, pomocne doradztwo i pełne zaangażowanie sprawiły, że cały...
~Sabina
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 6 maja 2026

Klaudia W. - ocena Miałam problemy z kontaktami, coś wywalało mi korki. Przyjechali, obejrzeli i...
~Klaudia W.
-

dodano: 6 maja 2026

j.l - ocena Szczerze polecam współpracę z tą firmą! Wszystkie prace wykonane z ogromną...
~j.l
-

dodano: 5 maja 2026

Aldona - ocena usługa wykonana zgodnie z ustaleniami ze staranną dokładnością, profesjonalne...
~Aldona
1

dodano: 2 maja 2026

Daniel - ocena Firma godna polecenia. Usługa wykonana na czas i bez poprawek
~Daniel
1

dodano: 21 kwietnia 2026

Monika - ocena Remont mojego mieszkania z usterkami wyrządzonymi przez najemców, został...
~Monika
1

dodano: 10 marca 2026

Kamila i Kamil - ocena polecamy! :) Usługa remontowa dotyczyła kompleksowego remontu i wyposażenia...
~Kamila i Kamil
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

Kamila i Kamil - ocena Od samego początku zostaliśmy wysłuchani i od razu wiedzieliśmy, że to TA...
~Kamila i Kamil
-

Coliving - ocena Bardzo sprawna realizacja ścianki działowej, polecam!!!
~Coliving
1

Emilia - ocena Firma zdecydowanie godna polecenia. Zdecydowaliśmy się na całkowity remont...
~Emilia
-

dodano: 27 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2491

2063

wątków

do góry