Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Simon - ocena nowy temat Współpraca z Panią Różą była czystą przyjemnością! Pani Róża jest niezwykle...
~Simon
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 18 października 2025

Kornel Wieczorkiewicz - ocena nowy temat Serdecznie polecam Pana Andrzeja za szybka i terminową realizację zlecenia....
~Kornel Wieczorkiewicz
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 14 października 2025

Piotr - ocena nowy temat Rzetelna firma godna zaufania i polecenia. Pełen profesjonalizm od początku...
~Piotr
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 31 października 2025

10Martyna10 - ocena nowy temat Bardzo profesjonalna i rzetelnie wykonana usługa usunięcia awarii po...
~10Martyna10
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Alex. - ocena nowy temat Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolony wykonaniem zlecenia. Polecam
~Alex.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 24 listopada 2025

niki - ocena Zazdroszczę wszystkim którzy mieli ekipę R3N od samego początku remontu, ja...
~niki
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 21 listopada 2025

Nowakowska A. - ocena Bardzo starannie remontują obecnie Złotą Bramę i jej bliskie okolice.
~Nowakowska A.
-

dodano: 20 listopada 2025

Joanna Ambrożewicz - ocena Pan Sławek i Pan Grzegorz to naprawdę świetni fachowcy. Współpraca układała...
~Joanna Ambrożewicz
-

dodano: 17 listopada 2025

wiesia - ocena Bardzo polecam Pana Czarka Jest solidnym, życzliwym i bardzo fachowym...
~wiesia
-

dodano: 17 listopada 2025

RumNatalia - ocena Kontakt otrzymaliśmy od naszych znajomych, którzy byli zachwyceni usługami....
~RumNatalia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 14 listopada 2025

Piotr - ocena Firma godna polecenia. W pełni wywiązała się z umowy. Pani Agata cały czas...
~Piotr
-

dodano: 10 listopada 2025

Kamil - ocena Bardzo miło jest mi wystawić pozytywną opinię. Ekipa remontowa spisała się...
~Kamil
-

Podolny - ocena Z czystym sumieniem polecam usługi remontowe. Firma jest dokładna, terminowa,...
~Podolny
-

bud_mat - ocena Z firmą współpracujemy od kilku lat w branży wykończeniowej. Zawsze pomocni,...
~bud_mat
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 5 listopada 2025

Izabela M. - ocena Wyszukałam firmę zr konstrukcje przez trojmiasto.pl. Przyznaje, że z lekkim...
~Izabela M.
2

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 26 września 2025

Monika C - ocena Uważam z całym przekonaniem, że to naprawdę solidna firma. Przeprowadzili mi...
~Monika C
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 października 2025

Ania - ocena Mieliśmy w domu poważna usterkę wody. Do wykrycia i naprawy wzięliśmy...
~Ania
1

dodano: 18 października 2025

Inwestor z Gdańska. - ocena Prace remontowe początkowo wyglądały poprawnie, jednak po kilku miesiącach...
~Inwestor z Gdańska.
1

dodano: 7 października 2025

Kamil Ż. - ocena Tak, jak wielu wśród komentujących - znalazłem usługi Pana Zbyszka na...
~Kamil Ż.
1

dodano: 28 września 2025

Maciej - ocena Usługa mycia i malowania elewacji wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie,...
~Maciej
-

dodano: 29 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2397

1984

wątków

do góry