Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof i Dominika - ocena Firma godna polecenia! Remont przeprowadzony przez ekipę Pana Krzysztofa...
~Krzysztof i Dominika
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 17 maja 2025

Małgorzata - ocena Chciałabym serdecznie polecić firmę budowlana pana Krzysztofa Moskwy , która...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 1 kwietnia 2025

Grzegorz - ocena Pan Krzysztof i jego ekipa wykonali doskonałą robotę przy wykończeniu 3...
~Grzegorz
-

dodano: 24 marca 2025

Grzegorz - ocena Chciałbym polecić ekipę Pana Krzysztofa, która zrobiła remont mojego...
~Grzegorz
-

dodano: 24 marca 2025

Ania Kowalska-Tokaj - ocena Pan Krzysztof to prawdziwy profesjonalista! Powierzyłam mu wykończenie mojego...
~Ania Kowalska-Tokaj
-

dodano: 23 marca 2025

Marek - ocena Polecam ekipę Pana Krzysztofa z całego serca. Wykończenie mieszkania 40 m...
~Marek
-

dodano: 22 marca 2025

Anna Brauer - ocena Chciałbym serdecznie polecić  pana Krzysztofa, który koordynował cały proces...
~Anna Brauer
-

dodano: 21 marca 2025

Marta - ocena Pan Krzysztof wraz z ekipą to naprawdę fachowcy godni polecenia. Wykończenie...
~Marta
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 9 stycznia 2025

Adam N - ocena Z całego serca polecam ekipę, bardzo szybko i profesjonalnie wykonali swoją...
~Adam N
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 6 grudnia 2024

Barbara - ocena Szukając ekipy do wykończenia mieszkania trafiłam na ekipę pana Krzysztofa....
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 lipca 2024

Eryk - ocena Rzadko wystawiam opinie w internecie, ale w przypadku Pana Krzysztofa i jego...
~Eryk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 kwietnia 2024

Kamil i Sebastian - ocena Pań Krzysztof i jego Chłopacy to świetni fachowcy. Ceny przystępne, wysoka...
~Kamil i Sebastian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 lutego 2024

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Ta ekipa jest niesamowita. Z czystym sumieniem polecam usługi Pana Krzysztofa...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 21 lipca 2023

Magdalena - opinia wątek zamknięty Pan Krzysztof i jego ekipa uratowali nasz remont. Przejęli wykończenie...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 26 listopada 2022

Łukasz - opinia wątek zamknięty Wykonczenie mieszkania 3 pokojowego wykonane w 9 dni roboczych. Szczerze sam...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 3 lipca 2022

Adrian - opinia wątek zamknięty Polecam współpracę z Panem Krzysztofem i jego ekipą. Pan Krzysztof wykańczał...
~Adrian
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 kwietnia 2022

MMPL - opinia wątek zamknięty Jestem w 100% przekonany, że w Trójmieście nie ma lepszej ekipy niż Pan...
~MMPL
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 maja 2021

Margarita - opinia wątek zamknięty Oceniam współprace na bardzo wysokim poziomie, super elastyczne podejście do...
~Margarita
-

dodano: 7 maja 2021

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Znalazłam firmę p.Krzysztofa w internecie i sugerując się dobrymi opiniami...
~Katarzyna
-

dodano: 2 marca 2021

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Ekipa petarda:) 63metrowe mieszkanie na osiedlu Browar Gdański zostało...
~Aleksandra
-

dodano: 11 grudnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry