Widok

Usunięcie migdałków, terminy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej hej, czy któraś z Was jest może na bieżąco z terminami zabiegów na usunięcie migdałków ?? Byłam w Wejherowie, a tam mi mówią, ze terminy są na styczeń !! masakra. Dwa lata temu na usunięcie trzeciego czekaliśmy 3 miesiące. A styczeń 2015 mnie zmasakrował. Ktoś może pomóc i wie, gdzie będzie szybciej ?? Bo mi się dziecko zamęczy od tych przerośniętych migdałków :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie są najkrótsze terminy zabiegu usunięcia migdałka? Ma ktoś może aktualną wiedzę?

Proszę o informację o zabiegu wykonywanym w szpitalu miejskim w Gdyni. Czy ktoś ma doświadczenie z tego miejsca?

proszę poczytać o skutkach powiększonych migdałów to nie będzie wątpliwości do słuszności
wykonania zabiegu. Moje dziecko odkąd ma powiększone migdały jest nie do poznania: osłabione, nerwowe, chore, brak apetytu, chrapie i budzi się rano przez to bardziej zmęczone niż jak się kładło do spania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to warto wycinać?

Gdynia konsultacja 13 październik, termin wycięcia 6 czerwiec

my mamy 9stycznia w wojewodzkim umawialismy sie 31 lipca :)

Czy wiecie jak aktualnie czeka się na wycięcie migdałka u dziecka?

ja wycinałam synowi migdałki w szpitalu Lux Medu na Puławskiej w Warszwie, na zabieg nie czekaliśmy długo, wszystko poszło szybko i sprawnie, syn też dobrze zniósł zabieg i okres rekonwalescencji.
Wydaje mi się że dlatego że katar nie jest przeciwskazaniem do zabiegu więc dzieci nie są odsyłane do domu.
No to ten sam termin u nas też 3 stopień:(
Ja też umawiałam sie w marcu.
Byłam ostatnio na wizycie u prof. Stankiewicza, dał skierowanie do UCK, termin - styczeń 2017 czyli jak każdy. Mamy przerost migdała w stopniu 3, ale to ponoć nie jest pilny stan.
Ja umawialam się w marcu i mam termin na koniec listopada więc może trochę pomógł
Nie pomógł, powiedział, że ze skierowaniem mamy pójśc do UCK. Termin październik. Czyli taki jak każdy. Dodam, że mamy przerost migdałka w 3 stopniu czyli najwyższym :( Czekamy może zadzwoni ktoś z UCK szybciej..
I jak, Nikama? Pomógł? Był szybki termin zabiegu?
Dziękuje już sie umówiłam ale mało za wizyte nie bierze 200 zł. Mam nadzieje, że pomoże.
Przyjmuje prywatnie w Swissmedzie na Morenie. Profesor jest konsultantem wojewódzkim ds. Laryngologii i ordynatorem kliniki laryngologii w UCK.
On w UCK przyjmuje? daje tam skierowanie na zabieg?
Szpital Wojewódzki w Elblągu rok czasu
Do profesora Stankiewicza.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry