Widok

Usunięcie torbiela na jajniku, w jakim szpitalu?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam.
W do jakiego szpitala najlepiej się zgłosić żeby usunąć torbiel na jajniku?

I jak długo trwa pobyt w szpitalu po usunięciu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA 3 razy usówałam endo z jajnika . Zakażsym razem na Klinicznej . Leżałam po cięciu 3-4 doby w szpitalu , ale po laparoskopi dziewczyny wychodziły po 2-3 dobach do domku .
Jakbym miała bys jeszcze raz cieta to tylko kliniczna .

Z torbielem trochę poczekasz. Mi z guzem kazano czekać do października, więc w starym wojewódzkim się zapisałam na koniec maja.
Ja polecam bardzo Wojewódzki Szpital. Rano zgłaszasz się na oddział.następnego dnia zabieg i następnego wychodzisz( jeśli to był zabieg laparoskopowy). Dobrzy lekarze,jedyne co mi się nie podobało to to,że przed przyjęciem do szpitala sama musisz robić badania łącznie z wizytą u anestezjologa. Oczywiście na skierowanie,które dostajesz jak umawiasz się na termin ale i tak mi się to nie podobało.
Ja trafiłam na Kliniczną. Po przyjęciu kolejnego dnia miałam robione badania krwi, spotkanie z ginekologiem, anestezjologiem i jeszcze kilka wywiadów. Kolejnego dnia laparoskopię. Po zabiegu jeszcze 3 dni dochodziłam do siebie w szpitalu.
Podobno mają nowoczesny sprzęt do laparoskopii. Moja torbiel była dość duża bo ok 8 cm ale udało się wykonać laparoskopię- chociaż przed operacją zastanawiali się czy jednak nie wykonać tradycyjnego cięcia.
Z wojewódzkiego mnie odesłano właśnie na kliniczną z powodu wysokiego wyniku c-125.
W oczekiwaniu na termin zabiegu musiałam wykonać tylko dodatkowo rtg klatki piersiowej.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (23 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Problem z utrzymaniem erekcji (218 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

do góry