Widok
Ja polecam bardzo Wojewódzki Szpital. Rano zgłaszasz się na oddział.następnego dnia zabieg i następnego wychodzisz( jeśli to był zabieg laparoskopowy). Dobrzy lekarze,jedyne co mi się nie podobało to to,że przed przyjęciem do szpitala sama musisz robić badania łącznie z wizytą u anestezjologa. Oczywiście na skierowanie,które dostajesz jak umawiasz się na termin ale i tak mi się to nie podobało.
Ja trafiłam na Kliniczną. Po przyjęciu kolejnego dnia miałam robione badania krwi, spotkanie z ginekologiem, anestezjologiem i jeszcze kilka wywiadów. Kolejnego dnia laparoskopię. Po zabiegu jeszcze 3 dni dochodziłam do siebie w szpitalu.
Podobno mają nowoczesny sprzęt do laparoskopii. Moja torbiel była dość duża bo ok 8 cm ale udało się wykonać laparoskopię- chociaż przed operacją zastanawiali się czy jednak nie wykonać tradycyjnego cięcia.
Z wojewódzkiego mnie odesłano właśnie na kliniczną z powodu wysokiego wyniku c-125.
Podobno mają nowoczesny sprzęt do laparoskopii. Moja torbiel była dość duża bo ok 8 cm ale udało się wykonać laparoskopię- chociaż przed operacją zastanawiali się czy jednak nie wykonać tradycyjnego cięcia.
Z wojewódzkiego mnie odesłano właśnie na kliniczną z powodu wysokiego wyniku c-125.