Widok

Usuwanie nadżerki Olgierd Gilis ginekolog - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,czy ktoras z Was miala usuwana nadzerke u lekarza Olgierda Gilis w przychodni swietokrzyskiej na NFZ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hopka
A jaką metodą tam usuwają? Laser, wymrażanie czy elektrokoagulacja?
Wymrazanie
Jak wymrażanie to może i ok. A koniecznie musisz iść na to? Może warto jeszcze się z kimś skonsultować.
Ja byłam na wymrażaniu nadżerki ale w invicta, sam zabieg bezbolesny, potem tylko miałam takie plamienia/krwawienia przez kilka dni. Niestety ale dr-a Gilisa nie polecam.... Byłam przez pewien czas jego pacjentką na nfz, to on mnie skierował na wymrażanie (ponoć są jakieś przeciwwskazania u kobiet które nie mają dzieci, a chcą w przyszłości, ale ja o tym nie wiedziałam). Sam lekarz niestety nie jest zbyt uprzejmy, nie byłam zadowolona z wizyt u niego, więc może skonsultuj jeszcze może z kimś innym? Pozdrawiam

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (61 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Mój facet szybko dochodzi (5 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...

do góry