Widok

Uszkodzenie CB przez złe dostrojenie anteny

Bardzo negatywnie zakupiłem antene firmy Syrio którą mi polecono po trzech dniach radio przestało działać.Udałem się więc spowrotem gdzie zakupiłem antene, starszy pan który tam pracuje sprawdził antene i powiedział ze jest wszystko wporządku.Ja nie dając za wygrane udałem się do innego warsztatu z CB gdzie stwierdzono uszkodzone CB poprzez złe dostrojenie anteny ,więc spowrotem udałem się do sklepu gdzie zakupiłem antene, sprawdzili mi radio i antene znowu twierdząc ze jest wszystko w porządku aż do momentu w którym starszy pan nie zszedł do samochodu i sam się nie przekonał.Starszy pan który tam pracuje powinien przestrajać radia w czołgach T-34.NIKOMU NIE POLECAM TEGO SKLEPU
Moja ocena
L&S-Alarmy-autoalarmy-DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA DO KAŻDEGO AUTA kategoria: Zabezpieczenia i alarmy
obsługa: 1

asortyment: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prócz ładnej blondynki i Pana w garażu reszta to patenciarze szkoda gadac

prawda o firmie ls

Dokładnie zgadzam się ze słowami Pana powyżej. Pracuje jako funkcjonariusz, kolega polecił mi ich sklep. Przyznam, że gdyby facet nie miał znajomości podałbym gościa do sądu...Niestety ludzie w tej firmie nie są uczcuwi i gdyby to zależało odemnie to oglądali by krajobrazy więzienne.
do góry