Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamagra wątek zamknięty Kamagra .
~DonaldJus
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2016

Nawigacja GPS wątek zamknięty Nawigacja GPS
~Tomek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 stycznia 2012

polecam wątek zamknięty Naprawdę sympatyczni ludzie i porzadne ceny. Polecam w 100%. Kupuję u nich...
~miki
4

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 marca 2008

Polecam wątek zamknięty Serwis i sklep godne polecenia. Miła atmosfera, przystępne ceny. Polecam to...
~Ania
-

dodano: 7 lipca 2010

ZAKUPIŁEM 2 RADIA MIDLAND 100 PLUS wątek zamknięty ZAKUPIŁEM 2 RADIA MIDLAND 100 PLUS I ANTENY CB MINI MAG 27,DOSTAŁEM SPORY...
~Robert M.
2

dodano: 6 marca 2009

Uszkodzenie CB przez złe dostrojenie anteny wątek zamknięty Bardzo negatywnie zakupiłem antene firmy Syrio którą mi polecono po trzech...
~Krzysztof
2

dodano: 4 marca 2009

Zajefajna firma i super obsługa. wątek zamknięty Zwłaszcza obsługuje Pani i taki młody Pan w Ferrari znają się na rzeczy.I...
~Michał Zieliński
2

dodano: 6 marca 2009

polecam wątek zamknięty Miałem problem z alarmem - serwis został przeprowadzony szybko, tanio i bez...
~Michail
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 listopada 2009

Super ceny w super firmie wątek zamknięty Wielkie OK Potrzebowałem alarm do domku w Gdańsku na Huenfelda, nie miałem...
~Henryk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 czerwca 2008

Wymiana Xenon Alfa Romeo 166 wątek zamknięty Niestety bardzo negatywnie, jeden z Panów grzebał przy Xenonie, jedyne co...
~Andrzej Czernyhowski
1

dodano: 11 czerwca 2008

XENONY JAK IGŁA wątek zamknięty Wstawiłem u nich Xenony w AUDI Q7 i świecą jak igła.Szybko,sprawnie i ładnie.
~Grzegorz
-

dodano: 11 czerwca 2008

:/ - opinia wątek zamknięty Montowałem w LS-ie alarm, powiedziałem im jaki alarm sobie życzę, powiedziano...
~:/
-

dodano: 3 czerwca 2008

cb+antena wątek zamknięty Kupiłem radio cb z anteną. Obsługa miła, fachowa i profesjonalna. Pozdrawiam...
~abri
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 12 grudnia 2007

Zdecydowanie godni polecenia wątek zamknięty Młody, fachowy zespół, profesjonalnie myślący o biznesie i zadowoleniu...
~Rafał
-

dodano: 25 lipca 2007

PO PROSTU POLECAM!!! wątek zamknięty Moja SKODA FABIA została zabezpieczona szybko i fachowo.Obsługa...
~Krzysztof Jabłoński
-

dodano: 11 maja 2007

cb+autoalarm wątek zamknięty miałem zamontować alarm, kupiłem też cb (montaż gratis) - to może dać...
~tomekm
-

dodano: 10 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

16

wątków

do góry