Widok

Wymiana Xenon Alfa Romeo 166

Niestety bardzo negatywnie, jeden z Panów grzebał przy Xenonie, jedyne co dobrze robił to narzekał, uszkodzona była przetwornica, a zamówili nowe żarniki D2S 6000K, których i tak nie wymienią bo nawet nie zadzwonili czy dotarły, pomimo tego że sam do nich kilka razy dzwoniłem w tej sprawie. W końcu pojechałem w inne miejsce, gdzie wymienili mi przetwornicę Valeo, bez narzekania i od ręki. Wymieniłem sobie również żarniki D2S z 4300K na 6000K, które mieli ne miejscu i w dobrej cenie.
Ogólnie firma L&S jak z czymś sobie nie może poradzić to nie powie tego otwarcie, tylko chowają głowę w piasek.
TRAGEDIA, styl prowadzenia interesów rodem z PRL. Dopisek Xenony powinni zdjąć z szyldu
Moja ocena
L&S-Alarmy-autoalarmy-DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA DO KAŻDEGO AUTA kategoria: Zabezpieczenia i alarmy
obsługa: 1

asortyment: 2

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 1

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Pozdrawiam szanownego kolegę i radzę Panu się wyleczyć a skoro jest Pan lekarzem bo wiem że jest Pan lekarzem.Grzebaliśmy 3 godziny za darmo i chcieliśmy pomóc.Żarówki zamówiliśmy dla Pana i leżą u nas.A pan bardzo nieładnie robi nas oczerniają bo pracowaliśmy za darmo bo poprosił nas Pan zresztą przyjaciel lekarz.Niepodam nazwisk.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry