Widok

Uszkodzili mi skrzynię biegów - ODRADZAM!!!

Wstawiłam samochód do myjni, w 100% sprawny, 3 tyg wcześniej miałam robiony przegląd, oddałam kluczyk, poszłam na zakupy, dwie godziny później odbieram auto, wyjeżdżam i czuje że coś nie tak z drążkiem do zmiany biegów, chodził zbyt luźno, ale myślę, może jestem jakaś przewrażliwiona. Dojeżdżam do następnego sklepu - parkuję, potrzebuję trochę cofnąć, by po prostu wyrównać i okazuje się ze bieg wsteczny nie działa - wracam do myjni, a tam się zapierają, że nie oni mi uszkodzili auto, tylko, że takie było, wezwałam policje i sprawa będzie w toku, omijać tą myjnie to mało powiedziane, nikt w tej myjni nie poczuwał się do tego, ze ja mówię prawdę, było totalne wypieranie się samego właściciela, ja rzadko narzekam na jakiekolwiek usługi, ale tu totalne zlekceważenie i brak szacunku, brak odpowiedzialności, chamstwo, nie przyznanie się do winy nikogo. Mnie czeka naprawa - nie wiem w jakim stopniu są uszkodzenia, miałam jechać następnego dnia na święta 250 km do rodziny, a tu teraz nie wiadomo czy pojadę, uszkodzenia skrzyni biegów, to poważna sprawa i kosztowna, a tu się okazuje, że jedynie na drodze cywilno - prawnej mogę domagać się jakiego zadośćuczynienia. MASAKRA!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Aqua Przymorze kategoria: Myjnie ręczne
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
...Auto po przeglądzie???Ciekawe jakim i gdzie robionym???Byłem świadkiem tej sytuacji...Po umyciu auta próbowano nim wyjechać ale nie wchodził bieg wsteczny,panowie wypychali samochód,bo w kolejce czekał następny...Pani włascicielka bardzo nadpobudliwa...Jakie słownictwo!!! Szok...Ekipa myjni bardzo kulturalna i opanowana w sytuacji...Szkoda że przez ten incydent nie udało mi się umyć i wysprzątać mojego samochodu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry