Widok

Uszycie sukni do wypożyczenia

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś może polecić salon który uszyje suknię do wypożyczenia? Chodzi o taki w którym uszyją według mojego pomysłu. I czy może ktoś zamawiał uszycie sukni w Gdyni na hali targowej w podziemiu i może się podzielić doświadczeniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja szyłam sobie do wypożyczenia suknię w Gdyni w salonie Marietta (w tym koło pogotowia przy Władysława IV - bo są dwa). Możesz uszyć wg. własnego pomysłu, z katalogu lub wzorów, które wiszą na wieszakach. Cena w zależności od rodzaju materiału i modelu, ja płaciłam 800 zł.
Kuzynka szyla do pierwszego wypozyczenia w Mariecie w Gdyni latem i byla bardzo zadowolona.Ja zdecydowalam sie na kupno w tym sklepie ,poniewaz trafilam na promocje jesienna i wszystkie modele sa tansze od 300 do 500 zl. Dla mnie to bardzo duzo, wiec skorzystalam. Jedyny problem jaki mialam to na ktora sukienke sie zdecydowac , ale chyba wybralam naj...naj... Pozdrowionka!
Marietta!!??? ....i znowu ta autoreklama !!!! Czytać już sie tego nie da!
Czesc!
W Gdansku na ulicy Danusi jest maly salon gdzie mozna niedrogo uszyc piekna suknie, ktora potem mozna im odsprzedac do wyporzyczenia. Polecam:)
Tylko nie szyj u Sofii Larso na Miałkim Szlaku, bo sie nie doczekasz :((((
Tyle się naczytałam o Soffi Larso, że gdyby mi chcieli dać za darmo to bym nie wzięła :)
Soffi Larso to niezla oszustka , tylko z mojego otoczenia dwie osoby daly sie nabic w butelke , nici z sukni i z pieniedzy a co najlepsze to to,ze nawet PIH nie mogl nic pomoc bo ta firma w ogole nie jest zarejestrowana ,czyli nie istnieje ,a naiwnych kusi niska cena przez internet i nikt niczego nie moze jej udowodnic .Uwazam ,ze jezeli nie chcemy miec takich problemow unikajmy szycia czy kupowania w niepewnych zrodlach a zwlaszcza w ''firmach'' , ktore mieszcza sie w prywatnych domkach czy mieszkaniach ,bo tym na pewno nie wzbudzaja zaufania . Dziewczyny ,nie dajmy sie robic w konia tej pani odradzajcie swoim znajomym Soffi Larso i tym podobne ,niech ten internet i przekazywanie informacji sluzy nam a nie oszustce co sie w nim bez przerwy i w dodatku za darmo reklamuje.
Ja moge Ci jedynie odradzic firme Gest. Na sukienke czekalam dlugo ponad umowiony termin w dodatku brudna byla jakby kilka wesel przeszla , cena koncowa miala sie nijak do umowionej ,a w dodatku szef to niezly burak .Nie polecam!
Też myśłałam, że uszyję suknię i ją wypożyczę,ale w salonie Beauty we Wrzeszczu znalazłam suknię swoich marzeń i ją wypożyczyłam, była to druga suknia jaką przymierzałam i była cudna, może też znajdziesz taką suknię i nie będziesz musiała szyć.
Wydaje mi sie , ze w Gescie sukienki piora a potem przerabiaja na druga klientke , przynajmniej moja tak wygladala .

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry