Widok

Uwaga Oszust !! Wlasciciel mieszkanie na ul.Emilii Plater

Brzeźno Temat dostępny też na forum:
WŁASCICIEL MIESZKANIA SZANOWNY PAN POLICJANT JAREK WYNAJMUJE BEZ UMOWY PO 1 MIESIACU MIESZKANIA PODWYZSZA CZYNSZ I PRZYPOMINA SIE MU ZE JEDNAK NA CALY UMOWIONY OKRES NIE MOZE WYNAJĄC A CO ZROBISZ TO TWOJA SPRAWA . NIE DAJCIE SIE ZWIESC TEMU ZE NA POCZATKU JEST MIŁY . O ODDANIU KAUCJI ROWNIEZ ZAPOMNIJCIE . Jak widać teraz specjalnie obnizyl cene ale pewnie to tylko na miesiac pozniej podwyzka albo na bruk
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
niezly debil z niego,. jeszcze wiekszy jest ten debil ktory wynajmuje bez umowy... gratulacje mózgi!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem , mamy nauczke . Myslalem ze policjant i to wysoko postawiony to po co mu problemy a to jeszcze bardziej pazerna ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do sakrówki psa podać i z głowy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skarbówki miało być :) literówka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
o tak, uprzejmie donoszę... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kaucja niech sie udaławi . Tylko zalezy mi na tym zeby juz nikt od niego nie wynajał . Po pierwsze zeby on mial nauczke a po drugie zeby kolejna osoba nie dała sie okraść
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jaki jest koszt budowy domu? (126 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

koszta utrzymania domu (8 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu domu w Baninie, ale ciekawa jestem ile wynoszą opłaty m.in gaz, prąd,...

Przeprowadzka (10 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

do góry