Widok

Uwaga na "P.H.U. "MENEDŻER ADMINISTRACYJNY" P.P. z/s w GDYNI".

Kryminalne Trójmiasto Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Uwaga na tego pseudozarządcę/administratora nieruchomości ! Zdzisław K. nie jest żadnym administratorem,ani zarządcą nieruchomości (nie posiada nawet wykształcenia w tym kierunku)! Jest za to "genialnym" kombinatorem, manipulatorem, konfabulantem i naciągaczem ! Przestrzegam przed nim i odsyłam do archiwalnego artykułu na Trójmiasto pl. : "Proces szefów gdyńskiego TBS" i Dziennika Bałtyckiego - dodatek "Rejsy" z września 2011 r.,pod tytułem "Mistrz,mecenas,administrator" oraz linku :
http://www.dodajoszusta.com/historia/4431-zdzislaw-miroslaw-klapa/
Jestem jednym z bardzo wielu poszkodowanych przez niego !!!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ponoć jednak gościu już na wolności.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

To fakt (potwierdzona informacja) - facet od 18 września ub.r. jest aresztowany. "Koligacje z urzędnikami" - hmm, nie sądzę, bo o ile nawet takie miał, to przegiął już dosłownie wszędzie, gdzie to tylko możliwe, więc wszyscy liczymy, że sądy przybiją mu ładnych parę lat odsiadki. I trzeba tu pogratulować gdańskiej Prokuraturze Okręgowej, która jednak dopatrzyła się, że Zdzicho faktycznie mocno rozrabia i podjęła stosowne działania. Bo pamiętajmy, że przez lata, prokuratura w Gdyni miała to w głębokim poważaniu, twierdząc iż działania Zdzicha nie stanowią przestępstw. Bezcenny w tym kontekście był komentarz Rzeczniczki Prok. Okręgowej, gdzie przed kamerą TV stwierdziła ona, że dotychczasowe działania gdyńskiej prokuratury były chaotyczne, postępowania prowadzono niedbale i nie weryfikowano na bieżąco materiałów w tych sprawach !!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanony P. Doc - chyba P.S jak się domyślam.
chyba już siedzi jak wiem. nareszcie,tylko ciekawe czy na długo znając jego koligacje z urzędnikami.
pzdr
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga ! Zdzichu znowu w akcji (Trójmiasto, Sztum i okolice) ! Znowu oferuje naiwnym swoją tzw. pomoc prawną. Przypominam - gość nie jest prawnikiem, nigdy nim nie był a jego związki z szeroko rozumianym prawem, ograniczają się do kilku wyroków karnych, które otrzymał do tej pory. W rubryce "Pośrednicy i zarządcy" więcej info o tym artyście.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jeszcze jedno - od teraz do Zdzisława proszę zwracając się z uwzględnieniem jego szlacheckiego tytułu - Panie Hrabio (taki tytuł widnieje od niedawna na jego wizytówkach (takich prawdziwych, drogich a nie jak tych dotychczasowych - wycinanych z kartek do ksero).
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic mu nie wynajmuj i za żadne skarby nic mu nie podpisuj ! Odpisałem ci na e-mail, więc liczę na szybki kontakt.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest w Sztumie, właśnie próbował wynająć mnie mieszkanie
a tak na marginesie-Szacunek dla P. Doc.-domyślam się kto to jest i pozdrawiam.były mąż tej chorej pani to ja.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
w warszawie na zoliborzu
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś zna aktualne miejsce koczowania Zdzisława ?
Newsy są takie, że Zdzisio ma na głowie kolejne prokuratorskie postępowania.
Jeśli więc są jeszcze tacy (a ponoć są), którzy wierząc w jego wiedzę prawniczą, uczciwość i skuteczność powierzają mu swoje sprawy - to niech wierzą i płacą mu dalej.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 0
To się okaże po tym, jak zareagują najwyższe organy państwa (bo ich Zdzisław o wszystkim już zawiadomił).
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe tylko, czy Zdzichu pozwalnia wszystkich - jak to określa - "błędnie interpretujących prawo" - sędziów, prokuratorów i policjantów, czy tylko tych z Gdyni ?
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie się mocno wydaje, że ten Zdzichu jak najszybciej powinien kupić sobie duże koło i z impetem je..ąć się w czoło.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Zdzisio - wybitny prawnik/wyjątkowo uzdolniony hydraulik/hrabia herbu Łęczyca/niezastąpiony zarządca - pomimo, że ma już wszędzie i u wszystkich na max przerąbane - popadł w totalny obłęd i np. teraz żąda nawet od prokuratora 15 tysi odszkodowania za to, że ten kazał go przymknąć na 24 h. (żeby biegli od zdrówka psychicznego mieli szansę Zdzisia zbadać).
Ale i w sądach Zdzisio nadal jest aktywny i składa pozwy. Od niektórych swoich ofiar żąda jedynie drobnych kilkunastu tysi ale są i tacy, od których żąda grubych milionów.
Najważniejsze jednak, że pajac w końcu ujawnił swój majątek - jego rzeczy porzucone przez niego w wynajmowanym niegdyś mieszkaniu, wycenił Zdzisio na niemal 14 milionów złotych !
Brawo Zdzisio !
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0
W temacie pana Zdzisia, odsyłam do rubryki "pośrednicy i zarządcy".
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i cwany pan Zdzisio ma postawione zarzuty - teraz czekamy na akt oskarżenia.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sugerujesz mondziole, że miałbym słuchać takich "innych" jak ty ? Wybacz ale - jak sam twierdzisz - nie znasz tematu, nie znasz Klapy (i co ciekawe - jest ci obojętny ???), dwa programy nie dały ci nic do myślenia (bo wnioski masz te same - czyt. kretyńskie), wiesz za to, jak załatwia się takie sprawy i kto jaką bronią ma z kim walczyć - brawo !
Reasumując - w du..e byłeś, gó..o widziałeś ale najgłośniej tupiesz nóżkami. Albo więc jesteś sfrustrowanym emerytem, który nauczył się posługiwać komputerem i teraz zaczepia ludzi, których nie zna i wypowiada się na tematy, których nie może ogarnąć swoim zmęczonym intelektem albo zakompleksionym frustratem innego gatunku, popisującym się na forach. Uspokój się więc, pooddychaj głęboko i przestań robić z siebie pośmiewisko.
Kończąc dam ci radę mądralo - idź do polityki (tam jest ciągłe zapotrzebowanie na takich podwórkowych wszechwiedzących).
Żegnam bez żalu i cienia wyrazów szacunku "misiu" pysiu, he, he.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam. Nestety kakao nie zatkało. Wyszła twoja natura jak nie ze mna to wróg - tak. Docencie mysałem ze jestes normalnym czlowiekiem. ogladalem ten program i dalej jest to idiotyczne. Wystapilo dodatkowych 2 facetow jeden kowal i drugi ktory za ..... nie wiem kim jestes i nie chce wiedziec moze kowalem a moze tym drugim. nie mniej jednak mamusia dziewczyny powinna siie leczyc bo chyba pieniadze jej na mozg padly. pokazali dzieci? ale czyje?? bo z wypowiedzi to takze jakies..... co to za towarzystwo?? wyszlo na to ze ten glupi klapa czy jak tam inaczej robi z was IDIOTOW !!! jak chce. ty sie szczycisz - ze jeszcze troche... i co? ma ciebie i innych dokladnie centralnie w d..... zgodnie z litera prawa!! i nie mow ze takie prawo !! jak ci sie nie podoba to..... to zmien!! ale nie dasz rady! wiec przestan sie popisywac bo nic nie zrobisz wiec podejmij inne dzialania takie jak klapa i walcz jego bronia!!! i przestan p...... to na tyle. i wiedz ze klapa jest mi objetny bo go nie znam wciagnelo mnie troche bo po 1 przeczytalem twoje wypociny i zajadlosc / pierwszy raz spotkalem sie z takim czyms!!/ po 2 zauwazylem ze kombinujesz piszac posty pod innymi nickami. Zycze tobie abys odzyskal swoje / chociaz watpie bo tak jak pisalem idziesz jak slepiec i nie sluchasz innych bo sa dla ciebie albo glupi albo wrogowie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 40
Pan Zdzisław Mirosław zmienił nazwisko (imiona te same a nazwisko jest łudząco podobne do tego, jakie nosiła bohaterka "Lalki" Prusa - Izabela).
To cwaniaczek z tego Zdzisia.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0