Widok
Uwaga na agencję reklamową vectra
Proszę uważać na Pana Konrada, pracownika Agencji Promocyjnej Vectra. Oferuje on pracę dziewczynom na terenie Trójmiasta jako hostessa. Problem zaczyna się w momencie podpisania umowy kiedy nie pada określenie stawki na godzinę (i nie jest ona wpisana w umowie) + wypełnianie pisemnie dwóch umów przez 15 minut. Do tego dochodzi stwierdzenie Pana, że wyśle umowę w ciągu 2 tygodni. Zastanawiałam się jaki jest haczyk i z własnej głupoty się na to zgodziłam.
Minęły ponad dwa miesiące, ja do dziś nie otrzymałam umowy pocztą. Wczoraj, zniecierpliwiona długim oczekiwaniem, zadzwoniłam do wyżej wymienionej osoby i zapytałam o przyczynę problemu.
Nie otrzymałam rzetelnej pomocy, ani odpowiedzi, a Pan zbył mnie stwierdzeniem: "Proszę zadzwonić do biura".
Znalazłam numer, w skrócie dowiedziałam się, że dopiero co dostali umowę (biuro znajduje się w Poznaniu) i wysłali ją wczoraj.
A pieniądze będą dopiero w lipcu.
Nie spodziewałam się, że ktoś może być tak bezczelny, żeby tak kłamać. Wiem, że dużo w tym też mojej winy(naiwności), bo nie zapytałam o okres rozliczeniowy.
Piszę ku przestrodze, żeby pytać o wszystkie szczegóły i uważać na takich przedstawicieli firm reklamowych.
Minęły ponad dwa miesiące, ja do dziś nie otrzymałam umowy pocztą. Wczoraj, zniecierpliwiona długim oczekiwaniem, zadzwoniłam do wyżej wymienionej osoby i zapytałam o przyczynę problemu.
Nie otrzymałam rzetelnej pomocy, ani odpowiedzi, a Pan zbył mnie stwierdzeniem: "Proszę zadzwonić do biura".
Znalazłam numer, w skrócie dowiedziałam się, że dopiero co dostali umowę (biuro znajduje się w Poznaniu) i wysłali ją wczoraj.
A pieniądze będą dopiero w lipcu.
Nie spodziewałam się, że ktoś może być tak bezczelny, żeby tak kłamać. Wiem, że dużo w tym też mojej winy(naiwności), bo nie zapytałam o okres rozliczeniowy.
Piszę ku przestrodze, żeby pytać o wszystkie szczegóły i uważać na takich przedstawicieli firm reklamowych.
pracowalem dla nich kilka lat jako merch, przez wiekszosc czasu wszystko bylo ok wyplacali kase terminowo a jak cos sie opoznialo wystarczylo poinformowac kordynatora. Od okolo 6-12 miesiecy trzeba sie co miesiac upominac o kase. ostatnio zakonczylem z nimi wspolprace i do dzis nie moge otrzymac zaleglych wyplat za 4 miesiace... Wiem ze inne osoby tez musza sie upominac o pieniadze od swojego koordynatora regionalnego... Nie polecam.
Słuchajcie dziewczyny podaje wam tu mojego maila i piszcie mi swoje numery tel. Razem możemy więcej. Ja zgłoszę to do inspekcji pracy tylko musi nas być więcej ! Trzeba tych ozustów wkońcu ustawić do pionu. Musimy pomóc nie tylko sobie ale i innym dziewczyną które popełnią ten sam błąd co my i uwierzą tym naciągaczom. Tu jest mój e-mail piszcie !!! felek2300@wp.pl Pozdrawiam Karolina
Ja również pracowałam w tej Agencji Reklamowej Vectra i nie mam zastrzeżeń pracowałam kilka miesięcy w 2012 roku w makro i powiem wam że to wasze nie dopatrzenie bo ja nie miałam żadnych z ta firmą problemów i z Konradem też szło się do gadać nie wieszajcie na kimś psów wyjaśniajcie sprawy od razu łatwo jest kogoś oczerniać tylko później trudniej przepraszać a pomyśleliście chociaż przez chwile czy to jego wina a może wina firmy on też jest pracownikiem tak jak wy robi wszystko żeby było dobrze ;)
Powodzenia
Powodzenia
podbijam ! ja rowniez nie otrzymalam pieniedzy . Pan Konrad mial przez kilka dni wylaczony tel po czym okazalo sie ze jest na urlopie a ktos kto go zastepuje moze malo zrobic w tej sprawie. Pieniedzy nie otrzymalam do dzis a promocja odbywala sie w grudniu a dostalam tylko jeden przelew Zaluje ze wczesniej nie przeczytalam opinii na temat tej firmy