Widok

Uwaga na firmę Hombre

Nie dosyć że zatrudniają na umowę zlecenie to wymagania nie z tej ziemi środki do sprzątania najlepiej swoje z domu jak by się człowiek starał i przykładał to i tak zle ,o pieniądze które bez łaski sobie człowiek zapracował trzeba dzwonić i prosić i się nisko kłaniać zawsze . Tak więc nie polecam
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 3
no niestety tak tam jest tak płacą porąbanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak pisałam, jak się robi swoje, to problemu nie ma. Mój mąż nadal tam pracuje i nie narzeka. Pracować trzeba wszędzie, a umowę ma na 5 lat. Pieniążki o czasie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam a czy prawdą jest że za pierwszy przepracowany miesiąc nie dostanę wypłaty na kolejny miesiąc do 15 tylko za dwa miesiące dopiero tj 15 ? może ktoś coś wie ;) ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
g*wno ci płacą - głodówka - za takie wpisy płacą więcej co ? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja pracowalam w hombre i bylo fajnie finanse byly zawsze na czas
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Dana poczekaj kolejne 6 miesięcy kontrolując na bieżąco wypłacalność owej firmy i ich rzetelność. Jeśli w tym czasie nie zaczną się jakieś opóźnienia z wypłatami lub problemy z przedłużeniem / zawarciem nowej umowy, to życzę Twemu mężowi udanej i stałej pracy ;-)
Jako robol zwykły, pracownik gospodarczy.
Dana, a Twój mąż jako kto tam pracuje ?? Jako kierownik czy jednak zwykły pracownik ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziadostwo i tyle
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawa sprawa z tą firmą. Naczytałam się już wcześniej na ich temat, nastawiłam się negatywnie. Jednak w obliczu bezrobocia tonący brzytwy się chwyta, doradzilam mężowi, żeby na własnej skórze się przekonał. I tu sprawa ciekawa, pracuje już ponad 6 miesięcy, wyplata na czas, co ma zrobic to robi, nikt nad nim z batem nie stoi, naprawdę nie wiem o co chodzi.Może potem coś się będzie działo, ale narazie jest wszystko ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ta firma zajmie się inspekcja pracy juz ja się do tego przyloze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam ponad miesiąc i szybko zorientowałam się, że wynagrodzenie nigdy nie będzie wypłacane w terminie ogólnie przyjętym tz;10-15.Mamy koniec lutego ,a ja czekam na wynagrodzenie za styczeń.Nikomu nie polecam takiego pracodawcy.Dokumenty do podpisu tj .umowę zlecenia otrzymałam dopiero po miesiącu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram, tez pracowałam w Hombre. Jakbyś mi to z ust wyjeła :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
A chciałam powiedzieć że jak u nich przepracowałam pare miesiecy a później trzeba było rozliczać się u Fiskusa to okazało się że muszę dopłacić za składki zdrowotne bo oni za mało odciągneli takich mądrych mają w biurach!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
od czego jest inspekcja pracy i tv ?????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
normalna firma co nie placi skladek? Normalna firma co okradla kilka hurtowni? Jesli uwazasz to za normalne to spytaj sie szefów.. a nie bo oni przepisali firmy na rodzicow bo za duzo przekretow robili.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz racie to beznadzejna firma nie zycze nikomu pracowac tam to oszusty nie placa kasy na czas i traktuja pracownikow jak sile robocza przyjmuja ludzi chorych ddzie maja zolte papiery
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz racie ja pracuje u nich maja najgorsze srodki a o wyplate o swoja musze dzwonic to banda zlodzeji i oszustow
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

do tyyyy:)))

Nie żebym trzymał czyjąś stronę,ale po Twoim komentarzu można wywnioskować,że masz rozum na poziomie dziecka z podstawówki. Tak pisze osoba 'wykształcona' ? Co ma tu do tego szkoła? Chyba za bardzo się wywyższasz bo skończyłeś/aś maturę? Czy może studia? to jeszcze lepiej:) nawet nie znasz tej dziewczyny,a ją obrażasz. Większość ludzi (nie wszyscy)po studiach to same zacofane mameje, które nic logicznie nie myślą,często się teraz spotyka,że pracodawca w Polsce woli zatrudnić człowieka po zawodówce,albo bez szkoły ze sporym doświadczeniem,niż takiego tępaka co skończy wyższą szkołę,który ma nie wiadomo jakie o sobie mniemanie. Ty własnie raczej do takich należysz. Dlaczego jest bezrobicie? bo Kuźwa wszyscy pokończyli studia i odrazu chcą na DYREKTORÓW albo kierowników firm,bo za 1500zl nie pójdzie,ponieważ jest po studiach i za tyle nie będzie robić,do sprzatania też nie pójdzie,bo jest po studiach.Ale gdy łaskawie pójdzie do takiej roboty to Broń Boże jak ktoś zwroći uwagę,że źle coś robi w pracy..albo karze się schylić,bo jak można komuś z wyższym wykształceniem zwrócić uwagę. Ale jak trafi się takiemu wyższe stanowisko to wtedy pilnuje swój tyłek,ze ho ho (bo po to sie uczył przecież ,żeby pomiatać innymi i zarabiać 5tys zł) i pomiata innym pracownikami z niższym wykształceniem jak śmiecmi i tak powstaje mobbing przez takich ludzi jak Ty bo dostał troche władzy i nie ocenia ludzi po umijętnościach tylko po szkole... A co do Firmy Hombre słyszałem,że straszna lipa i odradzam. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
agnieszka ile ci placa za wypisywanie takich glupot
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 16
do góry