Widok

(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Konkurencja się boi

Konkurencja nieźle boi się Robocleana. Łatwo jest oczerniać bez poparcia faktami. Zawsze uczciwie podchodzę do swojej pracy. Dlatego zamieszczam dowody potwierdzające, że Roboclean SPLUS jest sprzętem wysokiej klasy, wartym swojej ceny:
- certyfikat renomowanej instytucji TŰV wykazujący skuteczność pracy robota aż 99,993%: roboclean-poland.pl/web/uploaded_images/files/1381428385/tuv%20tlumaczenie%20roboclean.pdf
- prestiżowa nagroda za wzornictwo i walory użytkowe: roboclean-poland.pl/web/uploaded_images/files/1411401012/Red%20Dot%20Award%202013%20oryginal.pdf
- wypowiedzi bardzo zadowolonych klientów: http://www.roboclean-poland.com/roboclean.html
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak, widać, że Roboclean jest o niebo lepszy od konkurencji, bo chwytają się już wszystkiego, aby tylko Robocleanowi zrobić zły PR. To potwierdza, że Roboclean jest bardzo dobry.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dotąd czytałam tylko, ale teraz muszę już coś napisać. Robocleana mam już trzy lata. Działa bezawaryjnie, choć używam go intensywnie. Odkurzam dywany, łóżka, poduszki, piorę dywany, myję okna. Przedstawiciel do tej pory jest ze mną w kontakcie. Zawsze mi załatwia, jak coś potrzebuję.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
To problem każdemu forum. Jak widać pozytywnych wypowiedzi zadowolonych użytkowników jest znacznie, znacznie więcej. Każdy więc łatwo pozna, jaka jest prawda na temat Robocleana.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
To miał być prezent dla żony, tylko ona miała go używać. Jak zobaczyłem, że w domu sprząta fotele, niedostępne przestrzenie, wziąłem go do garażu i wyczyściłem w środku cały samochód. Genialny sprzęt!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, to są fakty. To naprawdę wspaniały sprzęt.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Roboclean jest bardzo skuteczny. Dopiero po użyciu Robocleana zobaczyłem ile brudu było w dywanach, a przecież wcześniej odkurzałem odkurzaczem. Zbiera cały piach, nie muszę chodzić na trzepak i zasuwać trzepaczką. Pranie foteli w samochodzie - bajka! Nie zamieniłbym go z powrotem na żaden odkurzacz.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak się odkurza dwa razy do roku będzie służył.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mam zelmera aqawelt plus za 680zł ma podwójny filtr hepa oraz dwa zbiorniki na wode napewno jest lepszy i do tego gwarancja producenta 48 miesięcy.miałem robocleana niepolecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
dają koc za 60zł i zestaw garnków za 180zł.a u nich to wychodzi 2000zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rainbow to amerykański,a roboclean turecka podróbka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jolanta napisała prawde tak z nimi jest
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ostatnio lekarze zaczeli przepisywać robocleana i w aptece też są.durni ludzie co piszą o uzdrowieniach przez śmieszny odkurzacz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym)). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat. Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
Uwaga na odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
heheh jaki wysyp idiotów którzy to sprzedają :D przecież widać po waszym IP że te durne wpisy zachwalające ten badziew piszą jedne i te same osoby hahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
roboclean może i byłby najlepszy ale to turecka podróba.rainbow amerykański od lat pierwszy na rynku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak widać konkurencja czerwona ze złości jak burak :) Jeden człowiek negatywnie piszący na dziesiątki pozytywnych opinii to coś znaczy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Roboclean jest najlepszy

Zdecydowałem się na Robocleana ze względu na zdrowie moich córek. Gdy żona wzięła go w obroty okazało się, że to super robot do sprzątania. Sprzątanie nim jest o wiele łatwiejsze.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
To zastanawiające, skąd w tym człowieku tyle zawiści, fałszu, jak można pisać takie nieprawdziwe informacje.
Mniejsza z tym, psy szczekają, karawana jedzie dalej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

ile ci płacą?

Ile ci płacą za pisanie tych bzdur?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Anka - ocena (6 odpowiedzi)

Jeżeli zastanawiacie się nad X LO w Gdyni to odradzam. System oceniania to porażka. Szkoła marzeń...

do góry