Widok
Uwaga na oszustkę w centrum Gdańska
Kobieta żebrze w centrum Gdańska. Często można ją spotkać przy ul. Rajskiej. Jest to młoda kobieta w wieku około 40 lat, dobrze zamaskowana, trzęsie się. Po zwróceniu uwagi szybko wstaje i ucieka. Na co dzień zdrowa kobieta.
więcej
więcej
Skoro to jej przynosi zysk to niech tak robi.
Jakby głupcy nie dawali to by nie zbierała :) no ale skoro ludzie dalej się łapią na policjantów, wnuczków i innych przyjaciół to już mnie nic nie zdziwi. Przecież ta kobieta nikogo nie okrada. Przestańcie dawać to się żebranie skończy. Patrząc na to wszystko to jeszcze mamy bogaty naród. Rządzący mają jeszcze na co łapy położyć...
Jak dają to biorą
Kasy nie daje. Kiedyś mnie menele goniły jak zobaczyły, że jednak mam kieszeń drobnych (miałem około 11 lat).
Niedawno jeden młody, po zapachu tani armani albo menelsacze, prosił o kaskę na hot doga na pobliskiej stacji. Dałem mu swoją bułkę z pracy i z kolegą się podzielił, faktycznie potrzebował jedzenia. Więc nie każdy kto prosi o złotóweczkę jest oszustem.
Niedawno jeden młody, po zapachu tani armani albo menelsacze, prosił o kaskę na hot doga na pobliskiej stacji. Dałem mu swoją bułkę z pracy i z kolegą się podzielił, faktycznie potrzebował jedzenia. Więc nie każdy kto prosi o złotóweczkę jest oszustem.