Widok
Witam serdecznie, piszę aby ostrzec bo niestety padłam ofiarą oszustwa ze strony rzekomo "Pani Marii Hynkova email : mariazoova@gmail.com)" która oszukała mnie wysyłając fałszywe potwierdzenie z banku że zrobiła mi przelew za suknię ślubną, po czym niestety z mojej strony już paczka z moją suknią została wysłana po czym okazało się ze nagle mam jej zwrócić przez Western Union pieniądze ponieważ była za mała kwota do transakcji międzynarodowej i jej z konta pobrano więcej niż miała zapłacić i mam jej zwrócić pieniądze które rzekomo dostanę po tej wpłacie. czego nie dokonałam bo dane na zwrot różniły się od tych na które wysłana była przesyła. teraz sprawę będę zgłaszała na policje bo nic innego mi nie zostało bo kontakt z ta Panią/Panem się urwał.. może ktoś z Państwa miał ten sam problem? niestety nie myślałam że w taki sposób zostanę oszukana. dodam jeszcze że suknie miałam wystawioną na stronie OLX.pl ..
2018-02-11 14:23:16
2018-02-09 19:15:10
2018-01-14 00:16:16
Nie minęło kilka dni od korespondencji z Mike Francisco i mam kolejną ofertę, tym razem od Maria Hynková ( mariazoova@gmail.com ). Ten sam schemat: po pierwsze łamana angielszczyzna. Pytanie o to czy wciaz aktualne, pytanie o najnizsza cene i od kiedy mam suknię no i potem super dziękuję za szybką odpowiedz, poproszę wysyłkę do UK (miasto Middlesex ) ;OBabka chce dane do przelewu następnie otrzymuje dziwny mail niby z banku o potwierdzeniu wpłaty. ŚCIEMA!!!
Uważajcie dziewczyny!
2018-02-09 19:15:10
Nie minęło kilka dni od korespondencji z Mike Francisco i mam kolejną ofertę, tym razem od Maria Hynková ( mariazoova@gmail.com ). Ten sam schemat: po pierwsze łamana angielszczyzna. Pytanie o to czy wciaz aktualne, pytanie o najnizsza cene i od kiedy mam suknię no i potem super dziękuję za szybką odpowiedz, poproszę wysyłkę do UK (miasto Middlesex ) ;OBabka chce dane do przelewu następnie otrzymuje dziwny mail niby z banku o potwierdzeniu wpłaty. ŚCIEMA!!!
Uważajcie dziewczyny!
Uważajcie dziewczyny!
Ja tez dostalam podobnego emaila od "Katherine Jamm".zastanowily mniejsze 1. Pani ze szkocji a email .lv; 2. bazuje w turcji a sukienka miala leciec do gruzji; 3. Koszt przesylki 1300pln + 300 za dodatkowe oplaty.dlaczego ktos Chcialby placic tyle kasy za przesylke +sukienke jesli moze kupic sobie nowa...4.ogolny ton emaili od razu nie przypadl mi do gustu I wydawal sie podejrzany "zrob to zrob tamto"...5.dzisiaj mialam dzwonic do PayPal bo I potwierdzenie przelewu wydalo sie podejrzane ale dzieki temu watkowi juz tego nie musze robic! Dziekuje wam za ostrzezenie!!!.
2011-02-08 09:16:35
Słuchajcie dostałam maila od babki z Nigerii,że chce kupić ode mnie suknię ślubną,jest gotowa przelać kasę itp.Czy miałyście taki przypadek i nie jest to jakieś oszustwo?
Nie minęło kilka dni od korespondencji z Mike Francisco i mam kolejną ofertę, tym razem od Maria Hynková ( mariazoova@gmail.com ). Ten sam schemat: po pierwsze łamana angielszczyzna. Pytanie o to czy wciaz aktualne, pytanie o najnizsza cene i od kiedy mam suknię no i potem super dziękuję za szybką odpowiedz, poproszę wysyłkę do UK (miasto Middlesex ) ;O
2018-01-11 12:51:29
2018-01-09 23:37:03
Witam, tak samo Katherine Jamm, pisze w sprawie sukni ślubnej. Dzięki za ostrzeżenia.2018-01-09 23:37:03
Witam, tak samo Katherine Jamm, pisze w sprawie sukni ślubnej. Dzięki za ostrzeżenia.