Widok

Uwaga na złodzieji!

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
W piątek na ulicy Żurawiej włamano się do domu jednorodzinnego.Sprawców było 3 zostali spłoszeni przez sąsiadów, niestety uciekli(jeden rozbił samochód na skrzyżowaniu Majora Bojana z Hebla.Do policji z Szemuda nie można się dodzwonić !Ważna jest czujność sąsiadów , chociaż wielu nie reagowało na wyjący alarm.Złodzieje ci włamują się w godzinach 11 do 13 gdy większość jest w pracy lub poza domem,zwracajmy uwagę na ocych obserwujących nasze domy.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
W tym kraju złodziej to najlepszy zawód poza posłem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
nierządnice też nie mają tak ciężko i dilerzy narkotyków bym był zapomniał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez uważam ze gnoje krąża po dzielnicy... dziś w nocy jakiś ch.. wszedł na moja posesję i postawił mi pustak betonowy pod wjazd do garażu... który stał obok wjazdu... pewnie chciał sprawdzić czy ktoś korzysta z garażu.... i czy sa własciciele.... obejrzałem sobie ciebie na kamerach i jak cie dorwę to jedziesz do lasu...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram teź juz mam kamery i tylko czekam na debilów a wiem źe kradną w Koleczkowie .Trzeba trzymać się razem i ich wykurzyć nawet do lasu.....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
wrzucajcie tu ich zdjęcia ! moze ktos kogos rozpozna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam to samo.. mi ktos postawil wiadro ogrodowe pod wjazd.... na kamerach przegladam wlasnie i jak znajde pysk... to nie recze za siebie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nam ktos wersalke postawił na podwórku!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panowie popieram. Ja to bym n....ł i zostawił w lesie dla przykładu. Bo Policja i tak nic mu nie zrobi. Obok mnie jakiś c..j parkuje i siedzi w aucie. Wysiadłem na beszczela zrobiłem zdjęcie to odjechał.
Zakładam kamery. Jak mnie okradną to wystarczy mi zdjęcie. Jak rozpoznam c..a lub samochód to znajdę i połamie łapy.
Panowie z ta wymianą wiadomości, zdjęć, rysopisów i nr rej. to dobry pomysł. Jak się jakiś podejrzany gnój będzie kręcił to wrzucajmy tutaj.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
zacznę rejestrować wolno jeżdżących, bo tacy się pojawiają. Nie przyszło mi do głowy, że może to kryminaliści.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

do góry