Widok
Uwaga !
Osobiście nie polecam szkoły , ponieważ w toaletach dziewczęcych nie można się nawet załatwić ponieważ jest tak okropny smrud po papierosach nadodatek z umywalki tez nie można skorzytać bo typowe dresiare i tapety przeglądają się w lustrze całą przerwę. Szkoła dzieli się na trzy bloki natomiast toalety są tylko w 2 . Nauczyciele mili orzaz sympatyczni . Dobra stroną tej szkoły jest wyposażenie w dodatki sportowe ponieważ jest nowiutka sala gimnastyczna (jedna z najwiekszych w gdańsku) areobik , siłownia oraz judo .
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 3
kategoria:
poziom nauczania: 4
wyposażenie: 3
bezpieczeństwo: 2
ocena ogólna: 4
3.2
* maksymalna ocena 6
A od kiedy to GUANiary palą w szkole?Tapeta na pysku i papieros w gębie,a we łbie sieczka.Uważają się za takie dorosłe,a to dno kompletne.Wstyd!!!Myślą,że zabłysną przed chłopakami?Każdy chłopak zwraca uwagę na dziewczynę,która coś sobą reprezentuje,ma poukładane w głowie i jest skromną osobą,a nie tapeciarę z petem w pysku,która kojarzy się z jednym.Na miejscu nauczycieli każdą złapaną taką GUANiarę z petem goniłabym do czyszczenia wszystkich wc w szkole,aż by zmądrzały.A jak nie chcą się uczyć to won ze szkoły,aby nie zajmowały miejsca dla tych którzy chcą się uczyć i chcą wynieść ze szkoły jak najwięcej pozytywów.
ja pitole weźcie się ogarnijcie ...gadacie takie pierdoły a tak naprawdę nie wiecie jak jest w trójce jest tylko kilka tapeciar< chyba 5 albo 6> więc bez przegin ,nie jestem tapeciarą , dobrze się uczę i znam te tapeciary i one wszystkie są bardzo kochane i miłe i napewno nikogo by nie zaczęły bluzgać bez powodu .....to bardziej jakcyś GUANiarze do nich podbijają i mówią im w twarz jakie one są przygłupie i beznadziejne, to że nakładają sobie tapetę na twarz to nie znaczy że są opuszczone w nauce ja pitole