Widok

Uwaga!!!

Chodziłam do ortodonty do tego miejsca i uważam że wyciąganie pieniędzy na każdym kroku bo zostały mi założone rzeczy których nie potrzebowałam a płaciłas dodatkowe pieniądze. Najgorsze jest ostatnie kilka miesięcy przychodzi się na 10 min zmienić gumeczki a płaci się niemałe pieniądze. Ogonie odradzam tego ortodonte bo są inni lepsi za mniej pieniędzy i milsi. Pani ortodonta wie wszystko najlepiej i zawsze wspomina że ci nie było np. Na jednej wizycie.
Moja ocena
obsługa: 2

oferta: 3

jakość usług: 3

czas realizacji: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję Pani za opinię na temat wizyty w gabinecie. Zdanie pacjentów jest dla nas bardzo ważne i każde słowa krytyki staramy się analizować i wyciągać z nich wnioski na przyszłość. W naszym gabinecie każdorazowo plan leczenia jest omawiany z pacjentem przed jego rozpoczęciem, co uwzględnia również podanie stawek. Dzięki temu staramy się, aby całościowy koszt zawsze był znany jeszcze zanim pacjent wyrazi zgodę na zaproponowane leczenie. Nigdy nie proponujemy pacjentowi zabiegów lub wizyt, które nie są niezbędne dla uzyskania optymalnego wyniku leczenia. Dlatego też zapraszam Panią serdecznie do kontaktu osobistego, jeśli ma Pani jakiekolwiek zastrzeżenia co do przebiegu leczenia. Postaram się wyjaśnić wszelkie wątpliwości z tym związane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry