Widok

Uwaga złodzieje

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Dzisiaj u nas na ul.Aldony a także gdzieś na Waryńskiego ukradli dżwi zabytkowe od wejścia głównego do klatki więc proponuje tym co mają zabytkowe dżwi do wejścia w klatce żeby pilnowali ich .Jakieś dwa tygodnie temu ukradli klamkę od tych dzwi a dzisiaj jak mówi sąsiad ok 5.30 gdy jadł śniadanie to podjechał jakiś biały samochód i rozebrali całe dzwi a były naprawdę duże ale sąsiad nie raczył nawet wyjść z klatki bo jak mówił sąsiadce się bał ,a przecież złodzieje by zapewne uciekli od razu jakby zobaczyli że ktoś to zauważył więc jak tutaj liczyć na sąsiadów !!sami widzicie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie można było na policję zadzwonić?
Albo numery dyskretnie spisać. Nie trzeba od razu iść się bić.
Nie ma to jak znieczulica...Mi jakiś czas temu obrobiono piwnicę i sąsiedzi potem sie przyznali ze widzieli ze obrobiona ale przyjsc powiedziec nie raczyli. Ja się dowiedziałam jakies 10 h później.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie ,niestety sąsiad nawet nie zrobił tego, a jakby zadzwonił to Policja by w ciągu 5 min już zapewne była i złapała ich na gorącym ....Przecież żeby wymontować takie duże dzwi to musi gdzieś chyba z około 30 min trwać ale....
Szkoda że nie robili tego około 3 w nocy bo do tej pory jeszcze nie śpię i bym zrobił porządek z nimi .... ale teraz mogę tylko gdybać ...Pozdrawiam serdecznie i dzięki za komentarz :)
I jestem ciekaw ile będzie teraz się czekało na nowe dzwi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w gdansku przy dolnej bramie tez ukradli o godz 6.00
Wszystko byłoby prostsze, jak by ludzie mieli szerszy dostęp do broni palnej. Złodzieje by się bali, a przysłowiowy sąsiad nie bał by się tak bardzo zareagować. Każdy boi się o siebie, bo brakuje możliwości do obrony, a na policję nie można liczyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Złodzieja należy złapać i ukarać (o ile się da), a autora wątku nauczyć ortografii - piszę się DRZWI, nie dżwi. Aż razi w oczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale czemu akurat drzwi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo nie okna.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Proszę o wypowiadanie się w temacie bo akurat ortografia nie jest tutaj tematem .Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie szkodzi, trzeba zwracać uwagę na błędy - gdyby nie było ważne, jak się pisze, nie byłoby automatycznego poprawiacza w każdym komputerze - a jest, trzeba go tylko uzywać!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nam też ukradli 2 lata temu drzwi zabytkowe :)

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry