Widok
VENEZIA obuwie opinie
dziewczyny biegałąm wczoraj po sklepach za botkami na jesień i duzo fajnych podobało mi się w Venezii, ale nigdy tam nie kupowałam jeszcze butów, a ceny nie małe, może macie swoje opinie na temat tych butów i drugie pytanie czy opłaca się jechać po nie do outletu na szadółki? czy są tam tańsze czy raczej tam nic nie mają
a ja nie polecam, w zeszłym roku kupiłam tam kozaki na zimę za 450 zł i myslałam,że bede miała porządne buty, ale po perwszym m-cu użytkowania musiałam je reklamować, bo
po 1-sze but się rozkleił
a po 2-gie prawy obcas w wys. ok 3 cm się rozjeżdżał, but skleili ale obcasa nie naprawili, dla nich to nie była wada, reklamowałam jeszcze raz i znowu odrzucili, za trzecim razem napisałam jeszcze do rzecznika praw konsumentów, niby odrzucili ale z obcasem cos zrobili, bo juz się aż tak nie rozjeżdżał, mimo wszystko nie chodzi mi się komfortowo w tych butach
moja kolezanka miała jeszcze gorsze przeboje z venezią, gdzie wady widoczne gołym okiem a reklamację odrzucali
ogólnie nie polecam!!!
po 1-sze but się rozkleił
a po 2-gie prawy obcas w wys. ok 3 cm się rozjeżdżał, but skleili ale obcasa nie naprawili, dla nich to nie była wada, reklamowałam jeszcze raz i znowu odrzucili, za trzecim razem napisałam jeszcze do rzecznika praw konsumentów, niby odrzucili ale z obcasem cos zrobili, bo juz się aż tak nie rozjeżdżał, mimo wszystko nie chodzi mi się komfortowo w tych butach
moja kolezanka miała jeszcze gorsze przeboje z venezią, gdzie wady widoczne gołym okiem a reklamację odrzucali
ogólnie nie polecam!!!
mam pantofle i oficerki z venezii i jestem z obydwu par bardzo zadowolona - mam je kilka lat a nadal bardzo ladnie się prezentują a co najważniejsze są mega wygodne. zadne z nich nie sa klejone tylko szyte - generalnie nie kupuje klejonych butow (no chyba ze pantofle do biura) bo boje sie ze jak bedzie wilgotno to sie rozkleja
ja rowniez bardzo lubie ten sklep. Mam szpilki na specjalne okazje (czerwone ;) juz kilka lat) i nic się z nimi nie dzieje, mam japonki i mialam kozaki. Niestety te ostatnie nie wytrzymały 1 zimy ale bez problemu dostalam zwrot kasy (po 2 tyg. tez jakieś 450 zl). Zreszta bardziej mi zalezalo na wymianie a nie zwrocie kasy no ale coz- nie mieli juz tego z tego modelu mojego rozmiaru. W kazdym razie przechodzilam w ich kozakach zime za free ;) Generalnie polecam i zawsze jak tylko mam okazję zagladam do tego sklepu.