Widok

VENEZIA obuwie opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny biegałąm wczoraj po sklepach za botkami na jesień i duzo fajnych podobało mi się w Venezii, ale nigdy tam nie kupowałam jeszcze butów, a ceny nie małe, może macie swoje opinie na temat tych butów i drugie pytanie czy opłaca się jechać po nie do outletu na szadółki? czy są tam tańsze czy raczej tam nic nie mają
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopsia nikt nie kupował ?
osobiście nie kupowałam, ale koleżanka od lat tam kupuje i bardzo chwali. Fakt ceny wysokie ale za to jakość lepsza no i wizualnie też widać że porządnie but zrobiony.
:)
kupuje w venezi i jestem bardzo zadowolona, w butach "lekko się chodzi", obcasy się nie zdzierają, nic nie pęka, zdziera itd, osobiście nie kupowałam w FH, ceny podobne, jak nie takie same a stare kolekcje
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja nie polecam, w zeszłym roku kupiłam tam kozaki na zimę za 450 zł i myslałam,że bede miała porządne buty, ale po perwszym m-cu użytkowania musiałam je reklamować, bo
po 1-sze but się rozkleił
a po 2-gie prawy obcas w wys. ok 3 cm się rozjeżdżał, but skleili ale obcasa nie naprawili, dla nich to nie była wada, reklamowałam jeszcze raz i znowu odrzucili, za trzecim razem napisałam jeszcze do rzecznika praw konsumentów, niby odrzucili ale z obcasem cos zrobili, bo juz się aż tak nie rozjeżdżał, mimo wszystko nie chodzi mi się komfortowo w tych butach

moja kolezanka miała jeszcze gorsze przeboje z venezią, gdzie wady widoczne gołym okiem a reklamację odrzucali

ogólnie nie polecam!!!
A ja nie polecam, cena wysoka i nieadekwatna do jakości butów.. Jakość przeciętna, lepiej poszukać Ecco albo geox, polecam tez Tamaris jesli chodzi o typowe botki, lub clarks.
buty wizualnie całkiem fajne . dwa lata temu kupiłam klapki co prawda do tej pory się nie rozpadły ale kiepsko się w nich chodzi, stopa się ślizga i bardzo trudno jest je wyczyścić. za te pieniądze wolę np. ryłko lub gino rosi . następnych butów na pewno nie kupię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny, to może sie jeszcze za czymś rozejrzę, ale jakoś nic mi się nie podobało jakiś taki mały wybór botków w tym roku
image
mam pantofle i oficerki z venezii i jestem z obydwu par bardzo zadowolona - mam je kilka lat a nadal bardzo ladnie się prezentują a co najważniejsze są mega wygodne. zadne z nich nie sa klejone tylko szyte - generalnie nie kupuje klejonych butow (no chyba ze pantofle do biura) bo boje sie ze jak bedzie wilgotno to sie rozkleja
ja również tam kupuję od sandałków po kozaki. w outlecie i w salonach. i jestem zadowolona. kozaki noszę kolejny sezon, sandałki również. teraz kupiłam jesienne botki i pantofle na koturnie. mega wygodne i solidne.
ja rowniez bardzo lubie ten sklep. Mam szpilki na specjalne okazje (czerwone ;) juz kilka lat) i nic się z nimi nie dzieje, mam japonki i mialam kozaki. Niestety te ostatnie nie wytrzymały 1 zimy ale bez problemu dostalam zwrot kasy (po 2 tyg. tez jakieś 450 zl). Zreszta bardziej mi zalezalo na wymianie a nie zwrocie kasy no ale coz- nie mieli juz tego z tego modelu mojego rozmiaru. W kazdym razie przechodzilam w ich kozakach zime za free ;) Generalnie polecam i zawsze jak tylko mam okazję zagladam do tego sklepu.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

do góry