Widok
VIII Festiwal Dobrego Humoru
Opinie do imprezy: VIII Festiwal Dobrego Humoru, 28 czerwca 2007 - 30 czerwca 2007
Dobry humor? Chyba drętwota!
Z roku na rok ten festiwal staje się coraz bardziej drętwy.. Naspraszają polskich aktorów, pokażą typów w melonikach i to niby ma być ten "dobry humor"? A gdzie kabarety? Co ma wprawiać ludzi w dobry humor, Detko Band? (swoją drogą grają fenomenalnie, ale po festiwalu dobrego humoru spodziewam się śmiechu, nie koncertów)
Niestety
Video Studio Gdańsk - organizator imprezy strasznie przycina z kasa. Na pierwszych paru festiwalach bylo wpozo bo chodzilo o prestiż i coś nowego a teraz jak u wiekszości polaków, KASA, KASA, KASA jak najmniej wydać, jak najwięcej wyciągnąć od sponsorów, jak najbardziej upchać sobie kieszenie. Kolejny raz chciwość i korupcja zabiła pomysł na naprawdę fajną imprezkę...
oj tam
może i prawda że niepotrzebnie spraszają mnóstwa nieznanych ludzi, ale sory co do kabaretów to robia co mogą, byłam dziś na targu węglowym i nie było źle pod koniec było świetnie, kabaret Mimika pokazał co potrafi, a poza tym jesli ktoś chce sie dobrze bawić to zawsze, znajdzie miejsce, a ja się bawiłam świetnie i tyle :D:D
Szukam Pana Jerzego Detko
Poszukuje pana Jerzego Detko ktory jest Mistrzem Polski w dziesiecioboju w lekkoatletyce z lat 60-tych a ktory rywalizowal o tytul Mistrza Polski z moim bratem ktory juz nie zyje od 1970 roku a byl Vice-Mistrzem (Ryszard Sz). Bardzo chcialbym nawiazac kontakt z wyzej wymienionym, prosze napisac na moj e-mail