W grudniu 2024 roku kupiłam komputer w sklepie X-Com, a od marca 2025 roku zaczął się prawdziwy koszmar! W ciągu pół roku komputer był już trzykrotnie w ich serwisie z powodu tego samego problemu! Za każdym razem naprawa trwa 3-4 tygodnie, a ja po prostu nie mogę używać komputera zgodnie z jego przeznaczeniem. To nie sprzęt, to jedno wielkie rozczarowanie!
Po trzeciej naprawie odebrałam komputer, ale już po jednym dniu musiałam go zwrócić, ponieważ problem nadal występował! Wyraźnie stwierdziłam, że nie chcę już żadnych napraw, bo to bez sensu dwukrotnie wymieniali pamięć RAM, a nic się nie zmieniło! Zażądałam zwrotu pieniędzy, bo nie mam już sił tego znosić. Powiedzieli mi: Dobrze, napisz wniosek, czekaj dwa tygodnie.
Minęły dwa tygodnie, a co otrzymałam? Wiadomość, że to rzekomo pierwsze zgłoszenie i że znów spróbują naprawić komputer, zmuszając mnie do czekania kolejne dwa tygodnie! Jak to może być pierwsze zgłoszenie, skoro to już czwarty raz, gdy przynoszę komputer do serwisu?! Wyjaśniłam, że trzy razy oddawałam go z tym samym problemem, ale w odpowiedzi usłyszałam, że to pierwsze zgłoszenie o zwrot pieniędzy i nic nie można zrobić. To po prostu kpina!
Sklep X-Com pokazu