Widok

Velashape gdzie ?

cześć dziewczyny czy wiecie gdzie można zrobic taki zabieg w Gdańsku i po ilu zabiegach widać efekt ja mam dośc rozległy cellulit i zbity wiec na efekt chyba bede musiała troche poczekac, będzie wdzięczna za odpowiedz
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobre pytanie - też właśnie szukam VelaShape w Trójmieście i też nie mogę znaleźć......co mnie bardzo dziwi. To lepsza metoda walki z cellulitem niż Endermologie (na co są badania kliniczne), a oczywiście w Trójmieście nie ma!
A na czym to polega
jest ;) http://www.proderm.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jest ceny przystepne natomiast Pani Magda bardzo nie uprzejma kobieta, w trakcie zabiegu nic nie powiedziała na czym to polega, jak dlugo bedzie trwal zabieg masazu... po 15 minutach za ktore zaplacilam 200zl poprostu skonczyla i wyszla....zostawiajac mnie tam sama!!!!!!!!!!!!!!!!! Zachowanie tej kobiety jest okropne!!!! Jej zakichanym obowiazkiem jest przyjecie klientki na wysokim poziomie, poinformować ja na czym polega zabieg ile powinien trwac!!!!

Jestem strasznie rozczarowana!!!!!!!!!!!!1
Vela Shape II w Małej Klinice przy ul. Malczewskiego 51 tuż koło Gimnazjum Lingwista- nowa maszyna, wszystko opowiemy, ceny przystępne. Zapraszamy na bezpłatne konsultacje :))) 58 302 0303
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W trómieście w Mała Klinika ul. Malczewskiego 51, 80-107 Gdańsk, koło Kartuskiej.
VelaShape II w Małej Klinice przy ul. Malczewskiego 51 koło Gimnazjum Lingwista i VIII LO. Nowa maszyna- wszystko opowiemy, ceny przystępne :))). zapraszamy 58 302 0303
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
VelaShape II w Małej Klinice przy ul. Malczewskiego 51 koło Gimnazjum Lingwista i VIII LO. Nowa maszyna- wszystko opowiemy, ceny przystępne :))). zapraszamy 58 302 0303
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

do góry