Widok

Verb

Jestem, ale nie jestem do cholery "Dyktor Coś Tam". Czy tak trudno zapamiętać, czy pokazujesz w ten sposób swoje lekceważenie? Kto mnie pognębił? To nie gnębienie, to fascynacja. Stara fascynacja z żółtych początków.
Tak, w pewnym sensie zwariowałem, bo teraz najważniejsza dla mnie jest S...., Miasto Smoka i żółte papiery w żołtej firmie na Kopcu.
Ona też jest "momentalnie nieprzitomna" (jak mawiają czesi). Paradoksalnie jest.
Szpital pełna gębą.
Smaczny Sworek, mniam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Verb / Venom

juz ktoras niedziele z rzedu siedzialem pod bo i czekalem na ciebie i ludwika benna zeby pojsc napic sie piwa. no ale niestety albo wy nie czytacie zbyt uwaznie albo ja pisze niewyraznie.

VERB JAK CHCESZ WYPIC PIWO TO SIE W KONCU ZJAW O 12 W NIEDZIELE POD BO

LUDWIK BENN DO CIEBIE TO SAMO!

milego dnia

Upsiu Kochanie

Jestem

Tak jakoś nie chce mi się nicooooo
Mam kontakt z kilkoma osobami.
Kiedy jakieś piwo?
Dziś idę do zielonej tawerny na małe "chlanko" z psiapsiółką

Karuzeeela

Kiedyś, kiedy było mi smutno, poszłam na podwórko. Był już wieczór, więc nie było na nim ani gwarno, ani wesoło. Plac zabaw był smutny, opuszczony, a wśród innych drabinek i huśtawek stała również mała karuzela. Kiedyś bardzo lubiłam się na takich kręcić, więc i tym razem podeszłam do niej i nieśmiało na niej usiadłam. Ale karuzela nie chciała się kręcić – nie było nikogo, kto mógłby ją popchnięciem wprawić w ruch. A ja sama nie miałam ochoty na radosne kręcenie się. Pomyślałam wtedy, że ta karuzela, służąca do sprawiania radości dzieciom, jest w jakiś sposób podobna do każdego człowieka. Gdy jest wokół niej mnóstwo roześmianych twarzy sama wydaje się być wesoła. Kręci się, nabiera niesamowitych prędkości, jakby żyje. Ale gdy zabraknie obok niej ludzi, staje się szara, smutna, przestaje się kręcić, zapada w coś jakby sen… Tak samo jest z każdym z nas – nie umiemy żyć bez innych. W towarzystwie łatwiej jest nam być wesołymi niż w samotności. I chociaż każdy człowiek potrzebuje zawsze nieco prywatności, to jednak nigdy nie będzie szczęśliwy ten, kto nie ma się dla kogo i z kim kręcić…

Plagiaciku,ja czytam uwaznie :)Lecz nie kazdy pracuje 8 godzin od poniedzialku do piatku :)Ja w takich wymiarach czasu nie

uwazanie na to, ze moglo po prostu nie byc mnie w Gdansku:)
Nie trzeba koniecznie spotkac sie pod BO by pojsc na piwo...
Z powazaniem

są jeszcze

automatyczne karuzele

?:->

HP wirtualne, niezółte kupony??!!
Ale tu się pozminiało, aż tak długi był ten zimowy sen???
Albo, o zgrozo, ja jestem już taka stara???(eee, niemożliwe)
Pozdrawiam wszystkich co mnie nieco pamietają z wersji papierowej ... z innej inkarnacji
i tych co nie- raczej też

stworku

miło czytać, że będzie Ci mnie brakowało;P

Martuniu:((( a ja?ja sie nie licze?...no dobrze...pojde sobie gdzies indziej...Zawsze mysle o Tobie i Fate...i to

(a raczej-JAKBYS)mnie...atakowala
oj...

Żółto się robi..

..bo posiadacze żółtych papierów lubią ten kolor.

Stworku - preferuję cukier w kostkach

D.Dyktator..ja stwierdzilem fakt...a ty obraziles poganke...Ale co tam ...Tobie wszystko jedno...by tylko:napisac...

zegnam..ozieble...

Karmilem ostatnio w Kolibkach,jadac rowerem ,klacz masci (nie wiem jakiej...byla brazowa) cukrem w kostkach..te zwierzeta to

:)

szka, kiwdul, verb, stworek

samotnosc-potrafi byc kojaca, samotnosc potrafi niesc zadowolenie, potrafi sprawic ze czlowiek poczuje iz jest zalezny tylko i wylacznie od siebie. a co do karuzeli - kreci sie tak jak zycie a my nie jestesmy w stanie poradzic na to nic nawet jesli kreci sie zbyt szybko czy zbyt wolno.
dlatego zostawiam Twoja karuzele w spokoju a moja karuzela kreci sie nadmiernie szybko.

BO albo nie BO jesli cos to pisac gdzie widac
gg#148697 tlenid plagiat pozdro

Mamciu!

Ifciu - ale raz na jakis czas mozesz zajrzec do nas :)
Piwko - trzeba pomyslec, bo cos sluchy chodza o zlocie, byc moze pod koniec miesiaca :)
Na pewno bedziesz poinformowana, gdyby wypaliło :)

Pozdrawiam

No no

Dyktor, Kiwdul dogryza Ci jak może. Bardzo się stara. Doceń to.
>:-)

D.Dyktator

dzięki Doktorze, za troskę...Sprawdziłam swoje papiery- fakt, są pożółkłe, ale to chyba nie był ich kolor wyjściowy...

Dyktor D.

UWAŻAJ! to będzie podchwytliwe pytanie:
Dlaczego nie robi się czerwono, skoro posiadacze takich paznokci, lubią ten kolor?

Zauroczona twoim niekonwencjonalnym stosowaniem logiki

Plagiat

To się może udać... Niedziela.. Hmm. Tak czy siak podaj jesczez nr swojej komórki, a jeżeli nie chcesz to ja podam Ci swój: 0606228831. Browar musi zaistnieć!!!
No. To na razie.

Stworku

Ależ jak najbardziej męsie ego. To chyba nic złego, co? (tylko nie pisz mi, że nie powinno się pisać "co" na końcu zdania i w takim znaczeniu.)

Ważne lub nie!

Jak że jestem wyjątkowo niezdecydowany, poraz kolejny zmieniłem sobie adres mailowy. Obecny i już stały to: Fireman91@o2.pl. Czyli zamiast na onecie, to na tlenie. To tyle. Pozdrawiam wszystkich.

PS

A pozostałe już zlikwidowałem...

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry