Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Na tak ! wątek zamknięty Pozdrawiam zwariowanych i przystojnych barmanów !! Impreza super jak zawsze.
~Karola
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 października 2013

SKANDAL i ogromne rozczarowanie wątek zamknięty W tym klubie dotychczas bywałem dość często i zawsze byłem zadowolony jego...
~Do niedawna stały klient
-

dodano: 28 lipca 2013

żenada wątek zamknięty sobota, godz. 23. Chcemy wejść ze znajomymi do klubu. Średnio miły Pan...
~zoś
1

dodano: 23 czerwca 2013

NIE MIŁA OBSŁUGA KELNEREK wątek zamknięty Bardzo słaba obsługa, mało profesjonalna. Kelnerki zabierają odstawione na...
~Sandra
-

dodano: 18 czerwca 2013

Żenada i brak profesjonalizmu ochroniarzy wątek zamknięty sobota, godzina 23 ochroniarz z VERSALKI zostaje lekko tracony przez pijanego...
~mat
-

dodano: 22 kwietnia 2013

Coraz gorzej wątek zamknięty Zaczynamy od Pani selekcjonerki, która chyba zbyt często korzysta z solarium....
~gornet
-

dodano: 24 lutego 2013

Nieposzanowanie praw konsumenckich wątek zamknięty Przed wejściem do klubu, dostałam zaproszenie, na którym wyraźnie jest...
~Magdalena
-

dodano: 16 lutego 2013

Michał - opinia wątek zamknięty Weszłem z ciekawosci na te forum i jestem w wielkim szoku!! Przyjechałem do...
~Michał
1

dodano: 13 kwietnia 2012

Ciekawe jak będzie na sylwestra? wątek zamknięty Jestem ciekaw jak będzie z tą selekcją na Sylwestra...Zastanawiamy się z...
~Matush
-

dodano: 8 grudnia 2012

benefis wątek zamknięty w V byłam dwukrotnie, ostatnio na imprezie "zamknietej" lecz...
~SR
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 listopada 2012

Selekcja wątek zamknięty Przyłączam się do opinii pozostałych osób, selekcja w tym klubie to porażka,...
~Tomek
1

dodano: 26 czerwca 2012

tragiczna selekcja wątek zamknięty Niestety muszę przyznać, że selekcja w tym klubie jest bardziej niż...
~anja
1

dodano: 23 stycznia 2012

niedzielna impreza wątek zamknięty Czy w niedziele 01 07 2012 opłaca sie odwiedzic Versalke?
~kuba
-

dodano: 28 czerwca 2012

** wątek zamknięty Uczęszczam przynajmniej z 2 razy w miesiącu, i jak zwykle się nie zawiodłem,...
~Rafał Gdynia
-

dodano: 5 czerwca 2012

Janka - opinia wątek zamknięty Byłam 2 tygodnie temu w klubie i jestem mile zaskoczona!! Choć od mojej...
~Janka
-

dodano: 31 maja 2012

Versalka na tak ! wątek zamknięty Dziwia mnie niektore komentarze dotyczace selekcji. To jest jeden z...
~bak1
-

dodano: 25 maja 2012

Karta Klubowicza!!!!! Totalnia Porażka Bedzie Brak Klientów! wątek zamknięty Witam! W dniu 17 marca kiedy chciałem wejść do klubu z dwiema ładnymi paniami...
~Przemo
-

dodano: 18 marca 2012

Kpina wątek zamknięty Wczoraj chciałam udać sie na impreze do tego klubu w ktorym bylam juz...
~Ewa
-

dodano: 4 marca 2012

Czy rzeczywiście tak źle?? wątek zamknięty Hej Chcemy iść w mały gronie...czy rzeczywiście jest tak źle??bo ostatnio...
~pytanie
2

dodano: 22 lutego 2012

Porażka !!! wątek zamknięty Pierwsza moja impreza w Versalce okazala sie super. Pozniej juz nie bylo tak...
~~atka
2

dodano: 12 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
158

114

wątków

do góry