Vetrex-Fenestra

Okna i parapety

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 165

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena Zdecydowanie nie polecam. Przy zamawianiu okien było ok. Teraz, gdy...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 11 lipca 2024

Beata - opinia wątek zamknięty Kupiłam bramę garażową. Wszystko w porządku. Pani doradziła mi na co trzeba...
~Beata
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 grudnia 2021

!!! wątek zamknięty Unikajcie tej firmy i jakichkolwiek zamowien u nich! Okna zle wymierzone...
~buczo
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 22 września 2019

Iza - opinia wątek zamknięty Ciąg dalszy przygód z tą słabą firmą -zgodnie z umową przy zakupie okien...
~Iza
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 marca 2020

Anna J. - opinia wątek zamknięty W salonie Fenestra spotkałam się z bardzo profesjonalną obsługą oraz fachowym...
~Anna J.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 stycznia 2020

Odradzam wątek zamknięty Okna Vetrex ok, ale jakość usług Fenestra to tragedia. Przepłaciłem za okna...
~Klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 października 2018

Słabo wątek zamknięty Okna z wyglądu ok. Jednak gdy zrobiło się zimo zauważyłem przedmuch w oknach...
~Remontowiec
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 stycznia 2018

mocno średnio wątek zamknięty Słaby kontakt z właścicielami, przerzucają się między sobą odpowiedzialnością...
~klient
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 grudnia 2016

Okna Vetrex z montażem - polecam wątek zamknięty Zamówiłam okna Vetrex z montażem, wszystko bez zarzutu - miła i fachowa...
~Anna B.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2015

szczerze polecam wątek zamknięty Długo zastanawiałam się, czy skorzystać z oferty Vetrex-Fenestra głównie ze...
~Barbara K.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 lipca 2015

Profesjonalny salon wątek zamknięty Po okna wybrałem się do tego salonu z polecenia kolegi z pracy, który był...
~Paweł
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 marca 2015

szkoda słów wątek zamknięty Zgadzam się z poprzednimi negatywnymi opiniami klientów tego salonu. Obsługa...
~bill
-

dodano: 19 grudnia 2014

nie polecam wątek zamknięty Obsluga na pierwszy rzut oka bardzo profesjonalna produkt również godny...
~klient
-

dodano: 20 sierpnia 2014

klient - opinia wątek zamknięty Obsluga na pierwszy rzut oka bardzo profesjonalna .......produkt rowniez...
~klient
-

dodano: 20 sierpnia 2014

SALON FENESTRA wątek zamknięty OD WIZYTY NA BUDOWIE PO MONTAŻ WSZYSTKO PRZEBIEGAŁO DOSŁOWNIE REWELACYJNIE ,...
~DOCIEKLIWA :)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 grudnia 2012

FENESTRA -POLECAM wątek zamknięty razem z żona zastanawialiśmy sie nad vetrexrem i jeszcze kilkoma firmami ,...
~ROMAN .N
1

dodano: 31 października 2012

okna super wątek zamknięty jestem zadowolona z okien vetrexu jak i z ich montażu. obsługa produktywna...
~Klinet
-

dodano: 27 października 2012

upierdliwiec - opinia wątek zamknięty Okna Firmy Vetrex super ale tracą dużo przez kiepskie ekipy montujące. Może...
~upierdliwiec
-

dodano: 20 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry