Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kiepska obsługa wątek zamknięty Zakupiłem meble w sierpniu, czas realizacji 6-8 tygodnii. Po 7 tygodniach...
~Lukas
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 października 2018

zabudowa w kuchni wątek zamknięty Zamówiliśmy meble do kuchni , trochę to trwało. Ustalenia , wybieranie ,...
~Dominik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 maja 2018

Bardzo przyjemne zakupy wątek zamknięty W salonie Victory Mebel naprawdę miło robić zakupy, bo oprócz ciekawych...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 marca 2018

Zadowolony klient wątek zamknięty Zakupiłęm w Październiku stół z krzesłami La Star Day włoskiego producenta...
~Sławek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

Nie zgadzam się z moim przedmówcą Panem Andrzejem, że Pan Artur jest nieuprzejmy wątek zamknięty Kupiłam ponownie, miesiąc temu u Pana Artura w salonie w Gdańsku meble i...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lipca 2017

nie polecam wątek zamknięty Nie polecam, Pan Artur to bardzo nieuprzejmy cżłowiek.
~Pan ANdrzej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

Przyjemne zakupy wątek zamknięty Kupiłam meble Dama Bianca producenta Camelgroup i wyglądają świetnie. Jestem...
~Janina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2017

bardzo profesjonalny sklep meblowy wątek zamknięty Zakupiłam w tym salonie narożnik i dwa fotele pod wymiar jaki miałem u siebie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 września 2015

bardzo oryginalne i dobre jakościowo mebelki wątek zamknięty kilka miesięcy temu kupiłam kanapę która okazała sie super wygodna i...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2015

Janek - opinia wątek zamknięty Mają w ofercie praktycznie wszystko co trzeba żeby umeblować całe mieszkanie....
~Janek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 lutego 2015

bardzo sympatycznie wątek zamknięty Z mebli jestem bardzo zadowolony, jak również z obsługi w sklepie meblowym.
~Dariusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 lutego 2014

UDANE ZAKUPY wątek zamknięty STRZAŁ W DZIESIATKE BO KUPILIŚMY WSZYSTKO CO POTRZEBOWALIŚMY DO NASZEGO...
~BARBARA
-

dodano: 5 lutego 2014

ciekawy sklep wątek zamknięty Długo szukałam mebli do nowego mieszkania i w końcu znalazłam meble z litego...
~Zadowolona
-

dodano: 3 lutego 2014

świetny sklep wątek zamknięty Duży wybór i miła obsługa. Mają wszystko żeby umeblować całe mieszkanie i...
~Jerzy
-

dodano: 22 stycznia 2014

Duży wybór pięknych i niedrogich mebli wątek zamknięty Odwiedziłam ten salon z polecenia mojej znajomej i się nie zawiodłam. Fajna,...
~Sylwia
-

dodano: 20 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry