Widok
Vilk - opinia
Odradzam korzystanie z tego serwisu ! Bardzo niepoważne podejście do klienta. Oddałem kartę graficzną która czasami działała czasami nie. Przy oddawaniu w poniedziałek powiedzieli że maksymalnie do czwartku będzie wiadomo co i jak. W czwartek dzwoniąc wielokrotnie nie odebrał nikt. Dostałem SMS'a że mam napisać w wiadomości o co chodzi. Napisałem i dostałem info że w piątek będzie wiadomo co z karta. W piątek dodzwoniłem się i powiedzieli że niestety jest więcej roboty przy tej karcie niż myśleli że w poniedziałek mam zadzwonić. W poniedziałek znowu nie udało sie dodzwonić kolejne sms'y i info że na czwartek będzie. W czwartek sie dowiedziałem że w piątek już na 100%. W piątek znowu jakaś ściema że nie zrobili jeszcze. Zażądałem zwrotu karty powiedzieli że dopiero w poniedziałek będę mógł ją odebrać więc pewnie sami tego nie robią tylko gdzieś wysyłają. W poniedziałek odebrałem kartę okazało się że plomby na śrubach są nie ruszone więc nawet nie był odkręcany radiator. Generalnie kpina i olewanie klienta.
Moja ocena
Laptopy-Serwis.eu
kategoria: Serwis komputerów
obsługa: 2
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.4
* maksymalna ocena 6