Widok
Zastanawiałam się nad tym miejscem, ale ostatecznie zrezygnowałam. Ciężko było mi się dogadać z tamtejszymi pracownikami. Wysłali mi wstępne menu, jednak jak wysłałam kolejne zapytanie (dwukrotnie) to nikt nie raczył mi odpisać. Jak dzwoniłam to nigdy nie było kompetentnych osób.
Wystrój elegancki, chociaż położenie nie do końca takie fajne, jak widać na stronie www.
Podobno mają otworzyć nową salę na około 80 osób w podziemiach, ale nie wiem kiedy.
Wystrój elegancki, chociaż położenie nie do końca takie fajne, jak widać na stronie www.
Podobno mają otworzyć nową salę na około 80 osób w podziemiach, ale nie wiem kiedy.
Byłam wczoraj w Villi Palladium. Generalnie miejsce zapowiada się ładnie jak użyć wyobraźni, a to dlatego że sala na około 80 os jest dopiero w budowie. Ma być gotowa na koniec kwietnia.
Cena proponowanego menu nie jest niska ale nie odbiega od cen w podobnych miejscach. Wadą jest to, ze nie można wnieść własnego alkoholu, a właściciel liczy sobie za lepszą wódkę aż 50 zł. (Tańsza opcja to zdaje sie Wyborowa).
Cena proponowanego menu nie jest niska ale nie odbiega od cen w podobnych miejscach. Wadą jest to, ze nie można wnieść własnego alkoholu, a właściciel liczy sobie za lepszą wódkę aż 50 zł. (Tańsza opcja to zdaje sie Wyborowa).