Widok
sierpień 2015 :)
jak będziesz mogła to podpytaj proszę o tą drugą salę: na ile będzie osób i kiedy planują pierwsze wesela.
jestem ciekawa czy podnieśli cenę menu. ja rezerwowałam termin na początku tego roku i jak na razie mam 174zł (chyba) za osobę, ale z zastrzeżeniem, że cena można wzrosnąć. oby nie!
można od nich wziąć też tort i ciasta, ale nie wiem czy to ich własne wyroby czy też z cukierni z którą może współpracują.
dekorację sali też mogą zrobić.
jak będziesz mogła to podpytaj proszę o tą drugą salę: na ile będzie osób i kiedy planują pierwsze wesela.
jestem ciekawa czy podnieśli cenę menu. ja rezerwowałam termin na początku tego roku i jak na razie mam 174zł (chyba) za osobę, ale z zastrzeżeniem, że cena można wzrosnąć. oby nie!
można od nich wziąć też tort i ciasta, ale nie wiem czy to ich własne wyroby czy też z cukierni z którą może współpracują.
dekorację sali też mogą zrobić.
Na pewno zapytam o tę drugą salę bo sama jestem ciekawa :)
Chyba wybrałaś ten pośredni pakiet co? Bo są za 165, 175 i 215. My chyba też zdecydujemy się na pakiet za 175. Manu masz już ustalone?
Skąd w ogóle jesteś?
I możesz polecić jakiegoś kamerzyste, foto i zespół? :) Bo my jeszcze w trakcie poszukiwań.
Chyba wybrałaś ten pośredni pakiet co? Bo są za 165, 175 i 215. My chyba też zdecydujemy się na pakiet za 175. Manu masz już ustalone?
Skąd w ogóle jesteś?
I możesz polecić jakiegoś kamerzyste, foto i zespół? :) Bo my jeszcze w trakcie poszukiwań.
żeby nie zaśmiecać wątku lepiej jak wyślę Ci prywatną wiadomość, ale musisz być zarejestrowanym użytkownikiem :)
gdy ja podpisywałam z nimi umowę nie było podziału na ceny menu! była tylko jedna cena i gdybym chciała jakieś mega fiki miki cudować z menu, to wtedy cena byłaby ewentualnie wyższa.
na spotkaniu dostałaś jakieś przykładowe menu? ja dostałam spis potraw i mogę sobie łączyć jak chcę. menu nie ustalałam, bo to jeszcze o wiele wiele za szybko.
z tego co piszesz widzę, że przez te pół roku zmienili ofertę i chyba muszę się do nich wybrać i popytać jak to ze mną będzie ;)
gdy ja podpisywałam z nimi umowę nie było podziału na ceny menu! była tylko jedna cena i gdybym chciała jakieś mega fiki miki cudować z menu, to wtedy cena byłaby ewentualnie wyższa.
na spotkaniu dostałaś jakieś przykładowe menu? ja dostałam spis potraw i mogę sobie łączyć jak chcę. menu nie ustalałam, bo to jeszcze o wiele wiele za szybko.
z tego co piszesz widzę, że przez te pół roku zmienili ofertę i chyba muszę się do nich wybrać i popytać jak to ze mną będzie ;)
W tę sobotę dopiero jadę z nimi na spotkanie, więc wszystkiego się dowiem, ale póki co mailem dostałam 3 wersje menu do wyboru, w tych cenach co pisałam wcześniej. Umowę masz już podpisaną to chyba nic się w Twoim przypadku nie zmieni :) Nie masz się co obawiać.
Osobiście najbardziej mnie ciekawi sama sala weselna, bo w necie owszem są zdjęcia, ale na żywo to co innego :)
Osobiście najbardziej mnie ciekawi sama sala weselna, bo w necie owszem są zdjęcia, ale na żywo to co innego :)
Hej dziewczyny!
Tez bede miała wesele właśnie w tym miejscu (maj 2015). Osobiśnie nie bawilam sie tam na weselu, ale slyszalam bardzo duzo pozytywnych opinii, co do samego miejsca, jedzenia i obsługi.
Mysle ze to dobry wybor:)
Jesli chodzi o sale, to jest elegancka, dosyc duza, ustawienie moze byc rozne, w zaleznosci od liczny gosci. Nam obiecali pomiescic 150 osob ( bez ścisku).
Jesli macie jakies nowe informacje to chetnie z nich skorzystam:)
Tez bede miała wesele właśnie w tym miejscu (maj 2015). Osobiśnie nie bawilam sie tam na weselu, ale slyszalam bardzo duzo pozytywnych opinii, co do samego miejsca, jedzenia i obsługi.
Mysle ze to dobry wybor:)
Jesli chodzi o sale, to jest elegancka, dosyc duza, ustawienie moze byc rozne, w zaleznosci od liczny gosci. Nam obiecali pomiescic 150 osob ( bez ścisku).
Jesli macie jakies nowe informacje to chetnie z nich skorzystam:)
Tak, umowa juz podpisana:) Musielismy szybko sie okreslic, bo malo wolnych terminow bylo na 2015. Na konkretne menu musimy sie zdecydowac jakies 2 tygodnie predzej. Mysle ze wybierzemy ta najtansza opcje, z tym ze dobierzemy kilka pozycji, ale z tym podobno nie ma problemu. Mam nadzieje ze za dwa lata nie bedzie duzo drozej:)
właśnie wróciłam z Lubiszewa :) Miejsce mnie zauroczyło, bo faktycznie w środku lasu, ale mimo to mam mieszane uczucia. Bo sama sala nie zwala z nóg, czego nie mogę powiedzieć o pokojach i korytarzu. W sumie niczego nowego się nie dowiedziałam :) Jeszcze musimy z moim K przegadać sprawę i się na coś zdecydować :)
byliśmy podpisać umowę wczoraj na 2016r, pracuje tam moja przyszła szwagierka, byłam tam także na weselu, osobiście uważam, że menu standardowe jest wystarczające, mojemu kuzynowi tyle jedzenia zostało, że szok. Oczywiście to indywidualna decyzja każdego :)
Planujemy wesele na 140 osób.
Jeśli chodzi o zespół zastanawiamy się nad RSR, bądź DROSSEL.
Planujemy wesele na 140 osób.
Jeśli chodzi o zespół zastanawiamy się nad RSR, bądź DROSSEL.
Brat miał wesele 2 lata temu w Lubiszewie i wszystko było ok, nowoczesne wnętrze i miła obsługa ale dobra zabawa zależy też od zespołu muzycznego. W ubiegłym roku byłam natomiast na weselu u Szwagra w sali bankietowej Pod Złotym Kasztanem ok.5km od Lubiszewa i wszystkim tez bardzo polecam. Wesele było na 100 osób, moim zdaniem wnętrze bardziej przytulne, jedzonko bardzo smaczne, zwłaszcza ciasta. Kilka razy zamawiałam tez Catering i dlatego mogę polecić każdemu. Niestety nie mają strony, poniżej link https://pl-pl.facebook.com/SalaBankietowaPodZlotymKasztanem
wiecie coś może na temat tej drugiej sali, którą obecnie budują? w jakim ma być stylu, na ile osób? na stronie mają napisane, że planują wybudować 2014/2015.
~ monzankas - jeżeli wesele masz w 2016r. to mówili Ci o możliwości zorganizowania wesela na tej nowej sali? przy podpisywaniu umowy jaka była cena podstawowa za menu? ja podpisywałam rok temu na sierpień 2015.
jeszcze pytanie odnośnie ciast i tortu: można wziąć z sali, jednak wiecie może od kogo oni zamawiają? widziałam chyba 2 reportaże z wesel w Lubiszewie i pary miały prawie identyczne torty :) wydaje mi się, że to nie zbieg okoliczności tylko zamówili z sali.
~ monzankas - jeżeli wesele masz w 2016r. to mówili Ci o możliwości zorganizowania wesela na tej nowej sali? przy podpisywaniu umowy jaka była cena podstawowa za menu? ja podpisywałam rok temu na sierpień 2015.
jeszcze pytanie odnośnie ciast i tortu: można wziąć z sali, jednak wiecie może od kogo oni zamawiają? widziałam chyba 2 reportaże z wesel w Lubiszewie i pary miały prawie identyczne torty :) wydaje mi się, że to nie zbieg okoliczności tylko zamówili z sali.
Ta "nowa" sala będzie prawdopodobnie na jakieś 70osób, ale nie wiem kiedy ją planują zakończyć budować,
mamy listę gości na 150 osób więc nawet mi tego nie proponowano ani ja o tym nie myślałam.. w tym roku to jakieś 168zł chyba, wiadomo, że cena może wzrosnąć,
nie wiem czy chciałabym ciaasto od nich, drogo mi się wydaje, polecili mi Panią, która często piecze, bo polecają ją i podobno ciasta bardzo dobre, jednakże ja zapytam w cukierni u nas, w Tczewie, ciasta pyszne i rabaty dają przy większej ilości.
mamy listę gości na 150 osób więc nawet mi tego nie proponowano ani ja o tym nie myślałam.. w tym roku to jakieś 168zł chyba, wiadomo, że cena może wzrosnąć,
nie wiem czy chciałabym ciaasto od nich, drogo mi się wydaje, polecili mi Panią, która często piecze, bo polecają ją i podobno ciasta bardzo dobre, jednakże ja zapytam w cukierni u nas, w Tczewie, ciasta pyszne i rabaty dają przy większej ilości.
Sala ma być do 90 osób. Bardzo spodobał mi się lokal ( na zdjęciach)i ma również bardzo dobre opinie, fajne menu. Niestety na dużą salę są już terminy na lato 2015 wszystkie zarezerwowane. Ze względu na to że nasze wesele będzie na ok 70 osób, zaproponowano mi salę, która ma powstać jednak boję się, że nie zdążą i będzie mega problem. Co do stylu to ma być jeszcze ładniejsza niż obecna i na pewno kolorystyka beże, brązy. Wizualizacje jak wszystko będzie tam wyglądać mają być w ok maja 2014. Podobno mają już umowy podpisane nawet na czerwiec 2015 a my chcemy w sierpniu.. Co o tym myślicie czy to bardzo ryzykowne? Czy jest ktoś, kto się zdecydował na taki układ? Wiecie czy tam już coś "stoi" ?
Co do cen to w 2015, 2016 mogą wzrosnąć od 1 do 10 %. W tym standardowe menu wynosi 168 ( ewentualnie ciasta i tort od nich to dodatkowo 25 zł za osobę)
Co do cen to w 2015, 2016 mogą wzrosnąć od 1 do 10 %. W tym standardowe menu wynosi 168 ( ewentualnie ciasta i tort od nich to dodatkowo 25 zł za osobę)
~Poziomka - nasze wesele będzie do 90 osób. umowę podpisywałam na początku 2013 roku na 15 sierpnia 2015r. już wtedy właściciel zapewniał nas, że zdąży z drugą salą i jeżeli będzie nam się podobała i będziemy chcieli tam mieć nasze wesele, to będziemy mieli pierwszeństwo decyzji na której sali. teraz mamy podpisaną umowę na obecną salę.
już nie mogę się doczekać wizualizacji nowej sali :) z tego co słyszałam, to ma być w "norweskim" stylu i bez filarów, więc bardzo by mi odpowiadało, jednak jaki będzie efekt końcowy, to zobaczymy....
ten drugi obiekt już jest budowany. byłam jakiś czas temu i już "wyszli z ziemi" także biorąc pod uwagę jakie obłożenie ma sala, jakie jest zainteresowanie i za pewne ile par odchodzi "z kwitkiem" to nie mam najmniejszej wątpliwości, że nową salę oddadzą na sezon 2015 bez najmniejszego problemu.
już nie mogę się doczekać wizualizacji nowej sali :) z tego co słyszałam, to ma być w "norweskim" stylu i bez filarów, więc bardzo by mi odpowiadało, jednak jaki będzie efekt końcowy, to zobaczymy....
ten drugi obiekt już jest budowany. byłam jakiś czas temu i już "wyszli z ziemi" także biorąc pod uwagę jakie obłożenie ma sala, jakie jest zainteresowanie i za pewne ile par odchodzi "z kwitkiem" to nie mam najmniejszej wątpliwości, że nową salę oddadzą na sezon 2015 bez najmniejszego problemu.
Rabarbar- Ooo to właśnie termin, który my chcieliśmy ale niestety my potrzebujemy ok 15 pokoi. Byliśmy na wstępnej rozmowie z właścicielem i ze względu właśnie na pokoje będzie prawdopodobnie inny termin w czerwcu już właśnie na nową salę. Myślę, że jak uda się z tymi pokojami to będziemy podpisywali umowę :)
A jaki będziecie mieli zespół na weselu?
Możesz coś polecić?
A jaki będziecie mieli zespół na weselu?
Możesz coś polecić?
~Poziomka my mamy większość pokoi zarezerwowanych, ale jak będzie w ostateczności z tą nową salą, to nie wiem...
Nie będziemy mieli zespołu, a wodzireja z Dj :) więc pewnie pozostałe dziewczyny będą mogły coś polecić :)
ogólnie to jestem zdziwiona, że pomimo takiej ilości wesel organizowanych w Leśnym Ustroniu jest mało opinii... szczególnie osób, które są już PO weselu
Nie będziemy mieli zespołu, a wodzireja z Dj :) więc pewnie pozostałe dziewczyny będą mogły coś polecić :)
ogólnie to jestem zdziwiona, że pomimo takiej ilości wesel organizowanych w Leśnym Ustroniu jest mało opinii... szczególnie osób, które są już PO weselu
Ogólnie rozmawiałam z koleżanką na ten temat, ona miała tam wesele w zeszłym roku i jest bardzo, bardzo, bardzo zadowolona :) mówiła że obsługa świetna, jedzenia dużo i smaczne, goście zadowoleni.
My prawdopodobnie decydujemy się na czerwiec na nową salę, dostałam odpowiedź na noclegi i powinno wystarczyć :) Ci Młodzi co będą mieli wesele na obecnej sali to potrzebują tylko 9 pokoi a reszta dla nas.
Mam tylko nadzieję, że ta nowa sala będzie równie ładna, wizualizacje dokładne będą w maju :)
My prawdopodobnie decydujemy się na czerwiec na nową salę, dostałam odpowiedź na noclegi i powinno wystarczyć :) Ci Młodzi co będą mieli wesele na obecnej sali to potrzebują tylko 9 pokoi a reszta dla nas.
Mam tylko nadzieję, że ta nowa sala będzie równie ładna, wizualizacje dokładne będą w maju :)
Witam. Niedawno odbyła się uroczystość weselna naszego dziecka w Villi. Ogólnie wesele bardzo udane, goście super zadowoleni, orkiestra dała czadu, dużo różnych zabaw i konkursów dla gości. Ogólnie jedzenie smaczne. Jednakże odnośnie zamówionych dań, było kilka uwag np. podane ziemniaki były sine, śmierdzące, ogólnie nie nadawały się do spożycia. Zestaw surówek w mikroskopijnych ilościach, nie wiadomo czy to dla jednej osoby, czy sześciu !!! Lody podane jako deser w paskudnych naczyniach, bitej śmietany pół łyżeczki od herbaty, żadnej dekoracji !!!! Ponadto sugerowane przez Panią menager dania w ilości 50 % lepiej sobie darować, bo goście nie wiedzą czy mają to jeść, czy jest to tylko do dekoracji. Radzimy brać dania tylko w ilości 100%. Najlepiej, aby Pani menager pokazała, w jakich ilościach i naczyniach będą podawane lody, surówki itp. wtedy można sobie co nieco wyobrazić i nie być później zdziwionym, że manu za 200 zł tak wygląda. Nadto obsługa pozostawiała wiele do życzenia, brak kierownika obsługi Sali. Butelki z niedopitymi napojami i wódką trzeba było samemu znosić i zastępować pełnymi, aby gości nie myśleli, że tego zabrakło. Nie można jechać tylko na dobrych opiniach i bazie hotelowej. Życzymy powodzenia i udanej zabawy
Droga "Pani".
Bardzo dziękujemy za opinię, gdyż każda - zarówno ta pozytywna jak i
negatywna - jest dla nas BARDZO ważna.
Atuty staramy się wykorzystywać, a negatywy - poprawiać.
Cieszę się, że na początku Pani wypowiedzi widnieje wzmianka : "
Ogólnie wesele bardzo udane", gdyż każda impreza jest dla nas wyjątkowa
i tak też do nich podchodzimy.
Chciałabym odnieść się do każdego Pani zastrzeżenia...
1) "np. podane ziemniaki były sine, śmierdzące, ogólnie nie nadawały
się do spożycia" - Nie zdarzyła się nam jeszcze taka sytuacja, jednak -
być może miała miejsce, ponieważ - "chcieliśmy dobrze" i zostały
ugotowane "świeże ziemiaki", ale efekt, jak właśnie przeczytałam nie
był jeszcze zadawalający. Nie pozostaje mi NIC INNEGO jak bardzo
przeprosić.
2) " Zestaw surówek w mikroskopijnych ilościach, nie wiadomo czy to dla
jednej osoby, czy sześciu" - zestawy są w standardowych rozmiarach i nie
było wcześniej do tego zastrzeżeń - Dziękuję Pani za uwagę, dla
każdego "dużo oraz mało" mają inną miarę - dlatego dobrym pomysłem
jest "pokazanie klientowi" jakie są serwowane.
3) " Lody podane jako deser w paskudnych naczyniach, bitej śmietany pół
łyżeczki od herbaty, żadnej dekoracji" - deser jest dla nas tradycyjny,
dlatego często wydaje nam się, że "prostota w takim daniu jest atutem, a
nie przeszkodą".
Co do "paskudnych naczyń" - myślę, że kwestia gustu pozostawia sobie
wiele do "życzenia".
Niestety nie ma "złotego środka" by dogodzić każdemu we wszystkim,
ale... dążymy do tego :)
Oczywiście również postanowiliśmy wprowadzić małe "poprawki".
4)" Najlepiej, aby Pani menager pokazała, w jakich ilościach i naczyniach
będą podawane lody, surówki itp. wtedy można sobie co nieco wyobrazić
i nie być później zdziwionym, że manu !"
Bardzo trafne zastrzeżenie. Wprowadzimy zmiany, postaramy się chociaż
pokazywać zdjęcia - żeby można było to "zwizualizować".
Być może wtedy będzie łatwiej...
5)" Nadto obsługa pozostawiała wiele do życzenia, brak kierownika
obsługi Sali. Butelki z niedopitymi napojami i wódką trzeba było samemu
znosić i zastępować pełnymi, aby gości nie myśleli, że tego
zabrakło."
Przyznam szczerze, że do tego zarzutu jest mi bardzo ciężko się
odnieść, gdyż personel jest zawsze przygotowany i staramy się go
dobierać w taki sposób aby goście byli zadowoleni.
Nie będę próbowała tego tłumaczyć, jednak - będziemy się nadal
baczniej przyglądać. Pisząc nadal - mam na myśli to, iż cały czas to
robimy i staramy się dopilnować wszystkiego, bo właśnie o zadowolenie
gości nam chodzi.
Mam nadzieję, że powyższe jest dla Pani odpowiedzią, gdyż nie łatwo
po takim czasie jest mi odpowiadać...
Wszystkie uwagi, tak jak pisałam powyżej- weźmiemy sobie "do serca".
Bardzo dziękujemy za opinię i wierzymy, że następnym razem Pani opinia
będzie zdecydowanie "inna".
Pozdrawiam Serdecznie
Właściciel wraz z Menagerem Hotelu Villa Leśne Ustronie
P.S. Na drugi raz proszę się nie obawiać podejść do nas z taka
informacją - dobrze, że to przeczytaliśmy, ale wolimy o tym
"rozmawiać".
Na żywo i "świeżo" zawsze łatwiej rozwiać wszelkie wątpliwości.
Bardzo dziękujemy za opinię, gdyż każda - zarówno ta pozytywna jak i
negatywna - jest dla nas BARDZO ważna.
Atuty staramy się wykorzystywać, a negatywy - poprawiać.
Cieszę się, że na początku Pani wypowiedzi widnieje wzmianka : "
Ogólnie wesele bardzo udane", gdyż każda impreza jest dla nas wyjątkowa
i tak też do nich podchodzimy.
Chciałabym odnieść się do każdego Pani zastrzeżenia...
1) "np. podane ziemniaki były sine, śmierdzące, ogólnie nie nadawały
się do spożycia" - Nie zdarzyła się nam jeszcze taka sytuacja, jednak -
być może miała miejsce, ponieważ - "chcieliśmy dobrze" i zostały
ugotowane "świeże ziemiaki", ale efekt, jak właśnie przeczytałam nie
był jeszcze zadawalający. Nie pozostaje mi NIC INNEGO jak bardzo
przeprosić.
2) " Zestaw surówek w mikroskopijnych ilościach, nie wiadomo czy to dla
jednej osoby, czy sześciu" - zestawy są w standardowych rozmiarach i nie
było wcześniej do tego zastrzeżeń - Dziękuję Pani za uwagę, dla
każdego "dużo oraz mało" mają inną miarę - dlatego dobrym pomysłem
jest "pokazanie klientowi" jakie są serwowane.
3) " Lody podane jako deser w paskudnych naczyniach, bitej śmietany pół
łyżeczki od herbaty, żadnej dekoracji" - deser jest dla nas tradycyjny,
dlatego często wydaje nam się, że "prostota w takim daniu jest atutem, a
nie przeszkodą".
Co do "paskudnych naczyń" - myślę, że kwestia gustu pozostawia sobie
wiele do "życzenia".
Niestety nie ma "złotego środka" by dogodzić każdemu we wszystkim,
ale... dążymy do tego :)
Oczywiście również postanowiliśmy wprowadzić małe "poprawki".
4)" Najlepiej, aby Pani menager pokazała, w jakich ilościach i naczyniach
będą podawane lody, surówki itp. wtedy można sobie co nieco wyobrazić
i nie być później zdziwionym, że manu !"
Bardzo trafne zastrzeżenie. Wprowadzimy zmiany, postaramy się chociaż
pokazywać zdjęcia - żeby można było to "zwizualizować".
Być może wtedy będzie łatwiej...
5)" Nadto obsługa pozostawiała wiele do życzenia, brak kierownika
obsługi Sali. Butelki z niedopitymi napojami i wódką trzeba było samemu
znosić i zastępować pełnymi, aby gości nie myśleli, że tego
zabrakło."
Przyznam szczerze, że do tego zarzutu jest mi bardzo ciężko się
odnieść, gdyż personel jest zawsze przygotowany i staramy się go
dobierać w taki sposób aby goście byli zadowoleni.
Nie będę próbowała tego tłumaczyć, jednak - będziemy się nadal
baczniej przyglądać. Pisząc nadal - mam na myśli to, iż cały czas to
robimy i staramy się dopilnować wszystkiego, bo właśnie o zadowolenie
gości nam chodzi.
Mam nadzieję, że powyższe jest dla Pani odpowiedzią, gdyż nie łatwo
po takim czasie jest mi odpowiadać...
Wszystkie uwagi, tak jak pisałam powyżej- weźmiemy sobie "do serca".
Bardzo dziękujemy za opinię i wierzymy, że następnym razem Pani opinia
będzie zdecydowanie "inna".
Pozdrawiam Serdecznie
Właściciel wraz z Menagerem Hotelu Villa Leśne Ustronie
P.S. Na drugi raz proszę się nie obawiać podejść do nas z taka
informacją - dobrze, że to przeczytaliśmy, ale wolimy o tym
"rozmawiać".
Na żywo i "świeżo" zawsze łatwiej rozwiać wszelkie wątpliwości.
Dziękujemy za wyczerpującą odpowiedź. Jednakże chcielibyśmy zaznaczyć, że niektóre wymienione kwestie zostały poruszone w następny dzień po uroczystości. Oczywiście sposób podania, czy ilości są rzeczą względną, przez każdą osobę widzianą w inny sposób. Dyplomatyczna odpowiedź nie do końca nas satysfakcjonuje. Proponuję na przyszłość naprawdę pochylić się nad poruszanymi kwestiami (w odpowiedzi nie wspomniano o daniach 50 %, które wydaje się że lepiej nie serwować, a w zamian dać jedno danie 100%), zwłaszcza obsługą na sali (brak kierownika sali).
Niemniej ogólnie jesteśmy zadowoleni i będziemy polecać Wasz lokal.
Pozdrawiamy.
Niemniej ogólnie jesteśmy zadowoleni i będziemy polecać Wasz lokal.
Pozdrawiamy.
Bardzo dobrze napisane: kwestia wielkości jest pojęciem względnym.
Właśnie dlatego też nie odpowiedzieliśmy na wątek dań 50%.
Tak jak w powyższej wypowiedzi napisaliśmy-każda opinia jest dla nas tak samo ważna i napewno zwrócimy na to uwagę.
Mimo wszystko przepraszamy za wszelkie niedogodności jakich Pani doświadczyła i mamy nadzieję, że kolejny raz będzie już tylko lepszy.
Pozdrawiamy.
Villa Leśne Ustronie
Właśnie dlatego też nie odpowiedzieliśmy na wątek dań 50%.
Tak jak w powyższej wypowiedzi napisaliśmy-każda opinia jest dla nas tak samo ważna i napewno zwrócimy na to uwagę.
Mimo wszystko przepraszamy za wszelkie niedogodności jakich Pani doświadczyła i mamy nadzieję, że kolejny raz będzie już tylko lepszy.
Pozdrawiamy.
Villa Leśne Ustronie
czy któraś z Was planuje ślub w kościele w Lubiszewie lub zna ten kościół? chodzi mi o informacje jak wygląda kwestia dogadania się z księdzem jeżeli chodzi o dekoracje kościoła, czy jest "ludzki" czy jednak sprawia problemy i jeszcze kwestia finansowa. ma cennik czy co łaska?
z góry dziękuję za wszelkie informacje :)
z góry dziękuję za wszelkie informacje :)
Byłem w tym lokalu na weselu.
Co do kwestii ilości jedzenia wg mnie nikt nie chodził głodny i jedzenie jeszcze zostało. No i było na prawdę bardzo dobre a pod tym kontem jestem bardzo wymagający.
Obsługa bardzo sprawna i nie było z niczym problemu, nigdy nie odmawiali pomocy czy nawet doniesienia jakiegoś jedzenia, wymiany czegokolwiek- no po prostu bardzo pomocni i przyjemni.
Miałem jedno spostrzeżenie co do obsługi- bardzo szybko i często wymieniali zestawy (talerz+sztućce), aż w pewnym momencie po nałożeniu czegoś i pójściu tańczyć zniknęło razem z talerzem- ale po delikatnym zwróceniu uwagi sytuacja ani u mnie ani u nikogo nie powtórzyła się.
Sala ładniejsza niż na zdjęciach ;)
Co ważne!!! nie pobierają "korkowego", nie robią problemu jeżeli macie np. wujka który wam uwędzi ryby- oni podadzą je bez żadnego ale.
Są bardzo elastyczni, pomocni i wgl SUPER.
Nie rzucam słów na wiatr- też zaplanowaliśmy tam wesele :D:D:D
Co do kwestii ilości jedzenia wg mnie nikt nie chodził głodny i jedzenie jeszcze zostało. No i było na prawdę bardzo dobre a pod tym kontem jestem bardzo wymagający.
Obsługa bardzo sprawna i nie było z niczym problemu, nigdy nie odmawiali pomocy czy nawet doniesienia jakiegoś jedzenia, wymiany czegokolwiek- no po prostu bardzo pomocni i przyjemni.
Miałem jedno spostrzeżenie co do obsługi- bardzo szybko i często wymieniali zestawy (talerz+sztućce), aż w pewnym momencie po nałożeniu czegoś i pójściu tańczyć zniknęło razem z talerzem- ale po delikatnym zwróceniu uwagi sytuacja ani u mnie ani u nikogo nie powtórzyła się.
Sala ładniejsza niż na zdjęciach ;)
Co ważne!!! nie pobierają "korkowego", nie robią problemu jeżeli macie np. wujka który wam uwędzi ryby- oni podadzą je bez żadnego ale.
Są bardzo elastyczni, pomocni i wgl SUPER.
Nie rzucam słów na wiatr- też zaplanowaliśmy tam wesele :D:D:D