Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
melina wątek zamknięty Viva club to najwieksza melina w jakiej bylem, a szczegolnie jesli ktos chce...
~:\
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 października 2009

... wątek zamknięty Żenada. Nudna, monotonna muzyka, DJ cały czas wali wszystko na jedno kopyto....
~Kasia
-

dodano: 14 października 2009

... wątek zamknięty kiedys był to fajny klub a teraz .... a szkoda bo jest w dobrym miejscu:( nie...
~Aga
-

dodano: 9 października 2009

Moj opinia. wątek zamknięty Wybrałam się z chłopakiem do Vivy. Do 23 wstęp miał być za darmo, lecz pan na...
~Koliberek1990
-

dodano: 19 sierpnia 2009

DO PANA : VIVALDI wątek zamknięty PO PIERWSZE TEN KOMPUTER TO JEST STEROWNIK DO SWIATEŁ , DJ W KLUBIE VIVA GRA...
~;))))
-

dodano: 3 sierpnia 2009

Vivo .........nie idż tą drogą wątek zamknięty Kiedyś często i gęsto chodziłem latem do Galaxy- było tam naprawdę...
~vivaldi198
-

dodano: 26 lipca 2009

nie polecam wątek zamknięty W dniu 13 lipca po spacerze na molo ok godz. 23ej zdecydowaliśmy się napić...
~Kropeczka
-

dodano: 14 lipca 2009

Majówka w vivie wątek zamknięty Przyjechalam do 3miasta po 4 latach. W dzien przeszlam sie na spacerek po...
~Marlyn
-

dodano: 4 maja 2009

MARTA - opinia wątek zamknięty chodzę do Vivy na dyskoteki w niedzielę dla trochę starszej młodzieży ,jestem...
~MARTA
-

dodano: 25 lutego 2009

tragedia wątek zamknięty taka jest prawda, ze viva znalazla się na samym dnie. bylem na imprezie w...
~user
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 stycznia 2009

Maciek - opinia wątek zamknięty Bylem tam na sylwestra z moja dziewczyna bylo strasznie zero organizacji...
~Maciek
-

dodano: 16 stycznia 2009

oj słabo słabo... wątek zamknięty vivę pamiętam sprzed jakichś 5 lat,kiedy czarne czwartki były największym...
~mani
-

dodano: 13 stycznia 2009

slaba ochrona wątek zamknięty Lubie ciekawy wystroj a jesli chodzi o Vive to wystroj jest slabiutki,akurat...
~pro
-

dodano: 6 stycznia 2009

gosc - opinia wątek zamknięty Klub bardzo fajny, nie wiem dlaczego pojawia się tu tyle negatywnych...
~gosc
-

dodano: 13 grudnia 2008

Shaun Baker we love you! wątek zamknięty mega wypas impreza! swietny set Shauna!!! wielki szacun dla Shauna za...
~zoe
-

dodano: 4 grudnia 2008

PUSTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Co sie dzieje z ta viva???????????? To jest chyba jedyny lokal w sopocie...
~Kris
-

dodano: 30 listopada 2008

SUPER IMPREZA wątek zamknięty Byliśmy w piątek, za konsolą był nikt inny jak SHAUN BAKER! Super muzyka,...
~:)
-

dodano: 29 listopada 2008

masakra wątek zamknięty Po prostu masakra . Na parkiecie 20 doszczętnie pijanych gości w sportowym...
~rafi
-

dodano: 22 listopada 2008

czy to prawda.. wątek zamknięty czy to prawda, że toaleta w vivie, normalnie w ciagu imprez jest płatna ??!!
~ona177777
1

dodano: 5 listopada 2008

Polecam wątek zamknięty Nie wiem czemu obsługa ci nie pasuje. Mój kumpel tam pracuje i jest...
~johhnny
-

dodano: 31 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

26

wątków

do góry