Viva la vida

Szkoły językowe

Gdynia, Kartuska 41

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Grzegorz - ocena Uczęszczam na kurs hiszpańskiego w Viva la Vida i jestem bardzo zadowolony....
~Grzegorz
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 27 sierpnia 2025

Juszczyk Dariusz - ocena Szkoła Viva la vida oferuje mozliwosc nauki języka w takiej formule , ze...
~Juszczyk Dariusz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 28 sierpnia 2025

Kasia - ocena 100% zaangażowania. Pracują sprawdzoną metodą, czuć doswiadczenie jakość....
~Kasia
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Gosia - ocena Bardzo polecam! Nauczyciele są zaangażowani, cierpliwi i tworzą przyjazne...
~Gosia
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Marta - ocena Indywidualna podejście, duża wiedza, przyjazne ceny - polecam :-)
~Marta
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Aleksandra - ocena Bardzo mi się podoba przyjazna atmosfera jaka panuje w tej szkole, bo stanowi...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 23 sierpnia 2025

Aga - ocena Razem z mamą uczęszczamy na kurs hiszpańskiego w Viva la Vida i jesteśmy...
~Aga
1

Danuta - ocena Uczę się hiszpańskiego w Viva la Vida już od dłuższego czasu i jestem bardzo...
~Danuta
1

Elzbieta Kamińska - ocena Przyjazna atmosfera, małe grupy, profesjonalni lektorzy i forma prowadzenia...
~Elzbieta Kamińska
1

dodano: 22 sierpnia 2025

Anna - ocena Moje dziecko bardzo lubi zajęcia w Viva la vida wraca do domu uśmiechnięte i...
~Anna
1

Agnieszka - ocena Profesjonalna szkoła z mega podejściem do człowieka i lekcji. Mając tylko...
~Agnieszka
1

Dori - ocena Wspaniale przygotowane zajęcia, w ciekawy i nieoczywisty sposób przekazana...
~Dori
1

Ewa Piotrowska - ocena Cudowna,przyjazna szkoła dla dzieci i dorosłych,lektorzy...
~Ewa Piotrowska
1

dodano: 28 lipca 2025

Natalią S. - ocena Dwa lata temu rozpoczęliśmy naszą przygodę z językiem hiszpańskim w szkółce...
~Natalią S.
1

Dorota - ocena Córki w wieku 4 lat zaczęły swoją przygodę z językiem hiszpańskim w szkole...
~Dorota
1

Agata - ocena To już mój kolejny rok z Viva la vida i moja opinia pozostaje bez zmian jest...
~Agata
1

dodano: 21 lipca 2025

Jacek B. - ocena Fajna, kameralna szkoła.
~Jacek B.
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 22 września 2024

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim naukę języka hiszpańskiego w szkole Viva La Vida Skuteczne...
~Katarzyna
2

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 czerwca 2023

Joanna - opinia wątek zamknięty Świetna szkoła. Płynny przepływ informacji. Córka bardzo lubi zajęcia z panem...
~Joanna
3

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 czerwca 2023

Dante Barrios - opinia witam, viva la vida to świetna szkoła, w której pracowałam kilka lat temu....
~Dante Barrios
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 września 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry