Viva la vida

Szkoły językowe

Gdynia, Janowska 18

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jakub - opinia Niestety nie polecam. Pomimo jasnej deklaracji, że chcemy kontynuować naukę...
~Jakub
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 5 września 2022

Agata - opinia To już kolejny rok z Viva la vida i wciąż jestem ogromnie zadowolona!...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 września 2021

Agata - opinia wątek zamknięty Korzystałam z kilku kursów, ale ten jest dla mnie najlepszy. Różnorodność,...
~Agata
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 października 2020

Sylwia - opinia wątek zamknięty Świetna szkoła, przemiła Marlena z ogromną wiedzą dotyczącą języka i kultury...
~Sylwia
-

dodano: 1 października 2020

Anna Ch-M - opinia wątek zamknięty Pisze i jako nauczycielka i jako mama-nie ma lepszej szkoly do nauki...
~Anna Ch-M
-

dodano: 30 września 2020

Ar - opinia wątek zamknięty Dzięki Ivanowi poradziłem sobie z barierą językową i nie boję się już mówić...
~Ar
-

Dominika Dmochowska - opinia wątek zamknięty Świetni nauczyciele, nauka z nimi jest przyjemnością. W przyjaznej...
~Dominika Dmochowska
-

Dorota - opinia wątek zamknięty Wspaniale przygotowani do zajęć nauczyciele. Ucząc przekazują swoją ogromną...
~Dorota
1

Marta - opinia wątek zamknięty Świetne lekcje w dobrej atmosferze.
~Marta
1

Kamil - opinia wątek zamknięty Zajęcia szyte na miarę uczniów. Swobodna atmosfera, szybkie postępy, czego...
~Kamil
1

Monika - opinia wątek zamknięty Super sympatyczna szkoła syn bardzo lubi spotkania z nauczycielem
~Monika
1

Kamila - opinia wątek zamknięty W 2 lata w Viva La Vida nauczyłam się więcej niż przez 3 lata w liceum!...
~Kamila
1

Mama 2 uczniow - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście i dostosowywane do potrzeb klienta. Wiele...
~Mama 2 uczniow
1

Ania - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam. Zajęcia prowadzone profesjonalnie i adekwatnie do ceny :)
~Ania
1

Karolina - opinia wątek zamknięty Są najlepsi!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni, ze udało na się znaleźć tak...
~Karolina
1

Anna - opinia wątek zamknięty Super atmosfera i przede wszystkim cierpliwa nauczycielka :)
~Anna
1

Ania - opinia wątek zamknięty Polecam,super atmosfera.Nauka w tej szkole to przyjemność.
~Ania
1

Sandra Jakubowska - opinia wątek zamknięty Po wielu lekcjach w szkołach językowych stwierdzam, że w końcu znalazłam...
~Sandra Jakubowska
1

Kasia - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry poziom nauczania i przede wszystkim dostęp do żywego języka bo...
~Kasia
1

Ela - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie prowadzone kursy,wysoki poziom nauczania, mila atmosfera,...
~Ela
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry