Widok

Volkswagen Polo IV

Polo jest przykładem tego, jak zmieniają się standardy. Mały samochód, który jest jednocześnie przestronny w środku, równie bezpieczny jak większe samochody i równie jak one komfortowy i wygodny.StylistykaTylna część nowego modelu jest ostrzej zarysowana i dynamicznie wznosi się ku górze. Kontur tylnych świateł dopasowuje się do obrysu tylnej szyby. Zupełnie inne są przednie, okrągłe ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

POLO FUN 1.4 16V 2004 Najlepszy!!!!

Mam to CUDO 8 lat i absolutnie nic, tylko wymiana oleju, płynu. Nawet zimowe Dunlop'y są jak nowe, oczywiście prawdą jest gdzie się kupuje, najbezpieczniej w autoryzowanym salonie w Niemczech (używany)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kompleksy

Widzę że na forum to każdy potrafi się wyżalić, tylko może 10% opini jest normalnych. Reszta to syf. Szkoda czasu na czytanie tych wypocin. Od disiaj omijam fora szerokim łukiem!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Marek

Super, autko, negatywne opinie dotyczą właścicieli, którzy nabyli VV jak niby okazje, czyli popsute, czyli uważajcie co kupujecie .Pozdrawiam

seicento 14 lat wymiana tylko amorków tylnych żadnej awarii rdzy zero

fiat robi w ocynku blacha 7lat gwarancji nie rdzewieje jak polo ,mialem jednego polo i widziałem kilka polówek które zaczęły rdzewieć od dachu lub klapy silnika i to już w 2-3 roku po wyjeździe z salonu.O zawodności Polo świadczy jeszcze fakt pozbywania się kilkuletnich maszyn,fiata kilkuletniego trudno spotkać na giełdzie chyba tylko klejonego po wypadku.Ludzie trzymają się tego co dobre i tanie w eksploatacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polo 2003/benzyna jest ok

Zmień mechanika bo ten raczej robi Cię w balona. Przejechane mam 200 tyś i jak na razie nie ma problemów.

polóweczka

ja to mam i super autko a zazdrosnicy niech wypisuja dziadostwa .super mam 2 lata tylko olej do wymiany i filtry standard 1.2 12v pozdrawiam

To najlepsze auto!!!

Kicha nie masz mózgu to się nie odzywaj!!!

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

x - ocena (3 odpowiedzi)

Świetna szkoła, polecam

Patrycja - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam szkołę kk lingua. syn zdał egzamin PET z bardzo dobrym wynikiem. Od września planujemy...

Majka - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo polecam szkołę. Dzięki indywidualnej nauce u Pani Karoliny zdałam egzamin FCE ze świetnym...

do góry