Widok

W Gdyni Mały Kack Jak wiadomo od ...

W Gdyni Mały Kack Jak wiadomo od paru miesięcy wprowadzono strefę płatnego parkowania na takich ulicach jak Wrocławska, Plac Górnośląski itd. Czy wam to się podoba piszcie w komentarzach
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 35

Ból pupy Januszy, którzy wolą parkować na chodniku/trawniku pod domem ale i tak będą narzekać, że parkowanie na niektórych ulicach płatne
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 15

Wszędzie pierwsze 20 minut powinno być darmowe. Godzina 4 zł. Dwie godziny 7zł, Trzy godziny 10 zł i problem by był rozwiązany. A dzisiaj to wygląda tak, że 2 zł zawsze się płaci co jest uciążliwe, jak ktoś w ciągu dnia kilka razy coś załatwia na mieście i ma kilka razy latać do parkometru a za 3 godziny prawie 20 zł ! No i znieść parkowanie w weekendy !
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 8

Miłego dnia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super reportaż Pawlo Gdynia zresztą jak zawsze. Pozdrawiam serdecznie Masełko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

O no proszę kolejny udany reportaż Pawla Gdynia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jest przecież jeszcze Mały Kack a nie Orłowo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dla mnie idealnie. W końcu można będzie przejechać Wrocławska bez jazdy jak po szykanie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zapraszam na orłowską na slalom

Gdzie parking jest raz po lewej a raz po prawej stronie, a na skrzyżowaniu z zwycięstwa, samochody czekających na światłach, blokują przejazd tym co jadą w kierunku SKM
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Radni którzy zgotowali wysokie oplaty, wieksze strefy i platne w weekendy

bień borski domozych dzierżak jędrzejewski kłodziński krym myszka raczyńska roda sierżęga styk szpajer taraszkiewicz trojanowicz ubych wołek zielińska
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dowgirt

Mnie się nie podoba !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To był znakomity pomysł
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie raz mam tak, że podjeżdżam przy UM po chleb do piekarni (a raczej sklepu z pieczywem), zajmuje mi to około 3 minut. Taniej mi to wychodzi nie zapłacić i ewentualnie zapłacić mandat, niż codziennie płacić 2zł, w ciągu roku to oszczędność 480zł (licząc tylko dni robocze)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na niektorych ulicach. Haha

Na grabowku i osiedlach mieszkaniowych dramat!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ciekawe, czy radni/pracownicy UM mają w ramach stanowiska darmowy abonament.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak dla mnie problemem nie jest sam fakt ze jest płatne, tylko ile jest płatne. Ceny kompletnie oderwane od realiów i zarobków. Odbierając jedzenie na wynos co zajmuje mi 3 minuty mam płacić 2 złote, kosmos...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ilekroć czytam takie komentarze, nie mogę wyjsc z podziwu

Rząd PiS, jakkolwiek ich nie trawię, rozgrywa ludzi po mistrzowsku. Obcina kolejne źródła finansowania samorządów, a gdy samorządy, chcąc spiąć budżet, podnoszą opłaty komunalne czy rozszerzają strefy płatnego parkowania, ludzie, których przerasta zrozumienie ciągu przyczynowo-skutkowego, ruszają na lokalnych rządzących, bo hurr durr, na co oni to wydają, panie, co to ma być. I tak obrywają najbardziej samorządy, którym z rządem nie po drodze, bo swoim zawsze się coś dorzuci z jakiegoś funduszu wsparcia... No genialne...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry