Widok

W Gdyni Mały Kack Jak wiadomo od ...

W Gdyni Mały Kack Jak wiadomo od paru miesięcy wprowadzono strefę płatnego parkowania na takich ulicach jak Wrocławska, Plac Górnośląski itd. Czy wam to się podoba piszcie w komentarzach
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko bedzie ewoluowalo w kierunku o ktorym piszesz. Wyjedz w weekend z miasta do jakiejs restauracji, w kazdej sa tlumy. Tego nie bylo jeszcze kilka lat temu. Ludzie nawet w weekendy nie chca jechac do centrow skoro nie sa tam mile widziani.

Bezplatne parkowanie .

Bezplatne parkowanie przy dworcu skm Orlowo oraz ul.bukowej dodatkowo parkujaca na chodniku halda piachu oraz worek na gruz od ponad pol roku,Pozdrawiam Straz Miejska moze zalozycie blokade co Wam wychodzi.

Nie jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest Orłowo, a nie Mały Kack.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkam na Morskiej i mnie się to nie podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

knajpy tylko na dzielniach,przychodnie i wszystkie uslugi przeniesc na dzielnice takze, nie ma co sie ruszac w miasto, od rano do nocy oplaty, wszedzie gdzie nie podjedziesz
po co mi jechac na plac gornoslaski, mam swoj ryneczek aby byl bardziej tylko zaopatrzony, i nie musze placic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w gdyni nic mi sie juz nie podoba, niestety
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie

Nie, nieskończenie nie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdynia zaprasza

Do przesiadki na ZKM, hasło: przygoda czeka, żule już tam są! Kierowca ucieknie ci sprzed nosa, a jak już zdążysz, to przewiezie cię niczym worek kartofli. Kierowcy ZKM to pogromcy krawężników i nierówności, mistrzowie wchodzenia w zakręty na półtorej opony. A jak hamują to serce staje dęba. I wszystko to za jedyne - 3,80 za jeden przejazd. Po co miastu rollercoaster gdy ma takich kierowców. Taki przejazd tańszy od atrakcji w wesołym miasteczku, choć droższy niż te 20 minut postoju.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilekroć czytam takie komentarze, nie mogę wyjsc z podziwu

Rząd PiS, jakkolwiek ich nie trawię, rozgrywa ludzi po mistrzowsku. Obcina kolejne źródła finansowania samorządów, a gdy samorządy, chcąc spiąć budżet, podnoszą opłaty komunalne czy rozszerzają strefy płatnego parkowania, ludzie, których przerasta zrozumienie ciągu przyczynowo-skutkowego, ruszają na lokalnych rządzących, bo hurr durr, na co oni to wydają, panie, co to ma być. I tak obrywają najbardziej samorządy, którym z rządem nie po drodze, bo swoim zawsze się coś dorzuci z jakiegoś funduszu wsparcia... No genialne...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak dla mnie problemem nie jest sam fakt ze jest płatne, tylko ile jest płatne. Ceny kompletnie oderwane od realiów i zarobków. Odbierając jedzenie na wynos co zajmuje mi 3 minuty mam płacić 2 złote, kosmos...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe, czy radni/pracownicy UM mają w ramach stanowiska darmowy abonament.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na niektorych ulicach. Haha

Na grabowku i osiedlach mieszkaniowych dramat!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie raz mam tak, że podjeżdżam przy UM po chleb do piekarni (a raczej sklepu z pieczywem), zajmuje mi to około 3 minut. Taniej mi to wychodzi nie zapłacić i ewentualnie zapłacić mandat, niż codziennie płacić 2zł, w ciągu roku to oszczędność 480zł (licząc tylko dni robocze)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

To był znakomity pomysł
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dowgirt

Mnie się nie podoba !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Radni którzy zgotowali wysokie oplaty, wieksze strefy i platne w weekendy

bień borski domozych dzierżak jędrzejewski kłodziński krym myszka raczyńska roda sierżęga styk szpajer taraszkiewicz trojanowicz ubych wołek zielińska
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry