Widok
no ja tez tak uważam
ale było tak: mojego narzeczonego rodzice przyjechali do nas zeby wszystko ustalic no i ustalili...ze na poczatek kazda ze stron daje po 10 tys zł a jak zabraknie to dołożą jakąś rozsądną kase, no i wszystko było ok
ale mojej przyszłej tesciowej ;/ cos siadło na nos i dała 4 tys zł i 1000 Euro /a euro nawet nie jest teraz po 4 zł/ wiec na dobra sprawe da niecałe 8 tys. i powiedział ze juz nic nie dołoży bo nie maja pieniedzy.. - a wiemy ze jest inaczej /ale oni wszystko pakuja swojej córeczce;/
ale było tak: mojego narzeczonego rodzice przyjechali do nas zeby wszystko ustalic no i ustalili...ze na poczatek kazda ze stron daje po 10 tys zł a jak zabraknie to dołożą jakąś rozsądną kase, no i wszystko było ok
ale mojej przyszłej tesciowej ;/ cos siadło na nos i dała 4 tys zł i 1000 Euro /a euro nawet nie jest teraz po 4 zł/ wiec na dobra sprawe da niecałe 8 tys. i powiedział ze juz nic nie dołoży bo nie maja pieniedzy.. - a wiemy ze jest inaczej /ale oni wszystko pakuja swojej córeczce;/
moi rodzice placa za :wesele, poprawiny, nocleg wszystkich gosci, jego za orkiestre, slub koscielny,napoje i wodke...
a my za wlasne stroje, dodatki i obraczki oraz fotografa.
malo sprawiedliwy podzial kosztow, ale moi rodzice nalegali, wiec po 3 miesiacach im uleglismy mimo, ze za wesele planowalismy zaplacic sami.
a my za wlasne stroje, dodatki i obraczki oraz fotografa.
malo sprawiedliwy podzial kosztow, ale moi rodzice nalegali, wiec po 3 miesiacach im uleglismy mimo, ze za wesele planowalismy zaplacic sami.
Moi rodzice płaca za obiad weselny w Rzucewie, my sami za całą reszte, tesiowa nic sie nie dokłada, bo jak twierdzi nie ma pieniędzy, szkoda tylko że na inwetowanie w mieszkanie ma, bo wymiana drzwi na droższe (choc nie była konieczna) to na opewno nie była tania, wymiana rolet w oknach od słonca tez nie konieczna, ale jakże uszczuplila ta kasę, no cóz jedni maja zachcianki a inni prawdziwe wydatki.
Nam dali rodzice po tyle samo z każdej ze stron i moglismy tą suma dysponowac wg uznania
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com