Widok

W jakiej dzielnicy kupić mieszkanie???

Witomino Karwiny Temat dostępny też na forum:
Chcę kupić mieszkanie na Witominie albo na Karwinach, z dala od ulicy i żeby było dużo zieleni... Jaką dzielnicę polecacie, jak się mieszka w Gdyni, proszę o opinie i wskazówki, dziękuję i pozdrawiam wszystkich czytających
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mieszkam na karwinach jest super wszędzie nie daleko sklepy autobusy niedaleko las można spacerować cisza jest miło.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spójrz na mapę-sama ocenisz ....,mieszkam na Witominie przy samym lesie ,a do centrum można nawet piechoto...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na karwinach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ul. Narcyzowa na Witominie te 4 pietrowe bloki . Posiadam tam mieszkanie ponad 40 lat chociaz nie mieszkam. Jedyne miejsce gdzie mozna spokojnie sie wyspac , z tego wniosek,ze nie ma zyl wodnych. Z czterech stron jest dojazd do dzielnc Witomino a najwazniejsze, ze spacerkiem do miasta w 10 min i parkiem. Nigdy z Karwin !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanów się jeszcze. Jest tyle pięknych miejsc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ile kosztuje utrzymanie domu ? (5 odpowiedzi)

Ile średnio mc kosztuje utrzymanie domu, gaz, prąd to standard co jeszcze należy doliczyc ?

Thermomix - zamawiał ktoś ostatnio prezentację? (20 odpowiedzi)

Zamawiał ktoś ostatnio prezentację do domu tego urządzenia? Chciałabym zobaczyć jakie ma...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry