Widok

W jakiej technologii budowa hali dla firmy

W jakiej technologii najlepiej bedzie wybudować halę dla firmy? Lepsza będzie hala murowana czy jednak hala stalowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stalowa z tego względu, że mniej kosztuje i szybciej się wznosi. Jednak sama konstrukcja to nie wszystko, trzeba też pomyśleć o rozwiązaniach które pozwolą na tanią eksploatację. Tutaj przytoczę płyty warstwowe Kingspan z rdzeniem QuadCore, IPN oraz wełną mineralną - posiadają świetne parametry termoizolacyjne, z gwarancją niezmienności przez 40 lat

Czy możecie polecić sprawdzone firmy z branży projektowanie hal stalowych? W Internecie znalazłam firmę Kobexstal, która oferuje kompleksowe wykonanie konstrukcji stalowych wykorzystywanych w przemyśle oraz rolnictwie https://www.kobexstal.pl/pl/oferta.html

Inne tematy z forum Technologie

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

do góry