Widok

W jakiej technologii budowa hali dla firmy

W jakiej technologii najlepiej bedzie wybudować halę dla firmy? Lepsza będzie hala murowana czy jednak hala stalowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stalowa z tego względu, że mniej kosztuje i szybciej się wznosi. Jednak sama konstrukcja to nie wszystko, trzeba też pomyśleć o rozwiązaniach które pozwolą na tanią eksploatację. Tutaj przytoczę płyty warstwowe Kingspan z rdzeniem QuadCore, IPN oraz wełną mineralną - posiadają świetne parametry termoizolacyjne, z gwarancją niezmienności przez 40 lat

Czy możecie polecić sprawdzone firmy z branży projektowanie hal stalowych? W Internecie znalazłam firmę Kobexstal, która oferuje kompleksowe wykonanie konstrukcji stalowych wykorzystywanych w przemyśle oraz rolnictwie https://www.kobexstal.pl/pl/oferta.html

Inne tematy z forum Technologie

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

do góry