Widok
W nocy
Na Obrońców wybrzeża prawie obok komisariatu policji V na Przymorzu wycięli mi katalizator oczywiście wiadomo uszkodzili także próg , w aucie obok również te same straty .
Ciekawe czy szanowna Policja z tego ambitnego referatu wkoncu ruszy się i zacznie pracować , robią w końcu za nasze pieniądze podwyżki chcą ale jak już przychodzi coś robić to staną tylko z suszarką i na tym się kończy .
A ...
więcej
Ciekawe czy szanowna Policja z tego ambitnego referatu wkoncu ruszy się i zacznie pracować , robią w końcu za nasze pieniądze podwyżki chcą ale jak już przychodzi coś robić to staną tylko z suszarką i na tym się kończy .
A ...
więcej
Skup katalizatorów
Najlepsze ceny oferuje złomowiec na Uczniowskiej. Może tam znajdziesz swój katalizator. Widziałem jak gościu przynosi w reklamówce do sprzedania. Poza tym może warto na swoim nabić jakieś cyfry i zrobić sobie zdjęcie. Przy zgłoszeniu kradzieży okazać foto i polecić szukanie. Od razu będzie wiadomo który złomowiec zajmuje się paserką, bo przecież potem sprzedają to dalej.
Ale z którego referatu? Bo Komisariat V Policji na Przymorzu, to nie referat tylko komisariat. Na Komisariacie nie ma Wydziału Ruchu Drogowego tylko w KMP Gdańsk, a o fryzjerach w tym komisariacie nie słyszałem, żeby mieli często suszarek używać. Jak uważasz że możesz lepiej pilnować porządku to zawsze można złożyć dokumenty w Wydziale Kadr, czy po prostu tylko w necie odważny
Nie milicjant, bo przyjmowałem się w 1991 roku i przepracowałem 30 lat i jestem na emeryturze, a milicjanta to ty nie widziałeś i pewnie od niego nie dostałeś, bo ja nie raz. A zawiadomienie to chyba złożyć za granica? Bo w Polsce nie ma milicji, a jak jesteś taki odważny to raz s tygodniu przyjmują komendanci skarżypyty i wtedy może swoje przemyślenia powiedzieć, chyba ze odwaga tylko anonimowo w necie