Przy wyborze tego OSK sugerowałam się przede wszystkim opiniami na forum i szybko zrozumiałam, że nie są one wyssane z palca. Zajęcia teoretyczne (we wtorki i czwartki) prowadzone były w sposób interesujący, a przekazana wiedza bardzo szybko utkwiła mi w pamięci. Moim instruktorem prowadzącym był Łukasz, który okazał się bardzo wyrozumiałym i cierpliwym nauczycielem. Na każde zadane przeze mnie pytanie (a było ich naprawdę sporo!) udzielał wyczerpujących odpowiedzi, w dodatku bez żadnej irytacji. Dzięki temu na kolejne zajęcia przychodziłam z ochotą i bez zbędnego stresu. Bez problemu opanowałam wszystkie manewry podczas nieco ponad 30-godzinnego kursu. Przed samym egzaminem wykupiłam dodatkowe godziny u instruktora Piotra i to był strzał w 10. Jego rady i uwagi bardzo pomogły przed tym stresującym wydarzeniem jakim był egzamin państwowy. Połączenie doświadczenia i umiejętności nauczania tych obu instruktorów mogło przynieść tylko jeden skutek - zdany egzamin na prawo jazdy kat. B (drugie podejście). Mam nadzieję, że powyższe słowa przekonały przyszłych kierowców o tym, że OSK MINI to słuszny wybór. Polecam obu moich instruktorów. Cieszę się, że trafiłam właśnie na Was :)