Widok

WĄREK DLA ZAPRACOWANYCH***62***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beatko miłego wyboru działki:) Moim marzeniem tez jest mieć domek, dobrze ze jesteśmy jeszcze młodzi i mamy czas na domek. Narazie cieszymy sie tym co mamy.

też czekam Micka :) dziwne, ale prawdziwe :) człowiek tak się zżył...

Dzisiaj jedziemy na "działki" :) :) :) Obejrzeć, dogadać się w kwestii zakupu..

Ps. LORENKA, jeżeli to przeczytasz, to czekaj wieczorem lub jutro na wieści na ten temat :)

Micka to macie teraz fajnie. Wyobrażam sobie jak sie niecierpliwicie. Ale do piątku czas szybko zleci. I będziecie szcześliwi w trójkę:)

o beatka, jakies plany na dzis? juz do nas nie zajzysz? moj maz od dzis ma juz urlop i razem czekamy na dzidzie

hehe, ja za 20 minut mam wolne :)
hurra :)

życzę Wam "na zaś" miłego wieczoru :)

przy rezerwacji nie trzeba
przynajmniej my nie musielismy

tak, dzwoniłam jest wolna. pmagdalena może się orientujesz: czy rezerwując godzinę osobiście (bo tak kazał ksiądz) trzeba wpłacać jakąś kaskę??
a w tym kosciele jest wolna jescze 16 godzina ?

juz wiem która to prafia
@gnieszka powiem tak wybór super kosciół jest la mnie cudny
co do księży to ci niestety nic nie powiem

dzięki:))))) też tak myślę, ale to nawet nie chodzi o to który, bo jak się okazuje na rezerwowanie terminu na moją datę 7/7/2007 jest już za późno:))wiedziałam, że będzie szał, ale że aż taki to się nie spodziewałam
Jak ja wam zazdrosze że dopiero przygotowujecie swój ślub. @gnieszo oczywiście nie kościół jest ważny i tak wszyscy goście będą podziwiać Ciebie i tylko Ciebie. Będziesz miała piękną suknie i wogóle. Ja ze ślubów to pamiętam tylko Panny Młode ;-).

pmagdalena we Wrzeszczu, tu są fotki: http://www.diecezja.gda.pl/modules.php?name=Kuria&op=Parafia&par=345

nie umiem niestety tak ładnie, jak Wy wkejac linków:)))))))
@gnieszka, mi własny Kościół w mojej rodzinnej miejscowości tez wydał mi się na swój sposób "obcy" i zdecydowałam się na ślub w parafii Męża.

I pytaj śmiało, my nie nakrzyczymy :) :) :)

ooo super zaraz zobaczę foty
@gnieszko nie pomogę wogóle nie znam tej parafii:)

2gnieszka zrób tak abyś ty i nazyczony byli zadowolenia
który to kościół ?

K@kuta przypomniałaś mi o zdjeciach z mojego okna są w wątku pada snieg. U mnie tak lekko słoneczko niesmiało zerka z za chmur. Chyba sobie zrobię przerwę w poprawkach i wezme sie za ang.

dziewczynki wiem, że to nie weselnik i możecie nie odpisywac, ale czy któraś z Was jest może z parafii Najś. Serca Jezusowego we Wrzeszczu??albo była tam na jakimś ślubie?bo prawdopodobnie tam będę miała ślub, a ten kościółjest mi "obcy". Pmagdalena, jednak chyba zrezygnuję z tej 15...sama nie wiem
Aniu to jeszcze kupa czasu że się tak brzydko wyrażę
ja czekałam na natchnienie i jak przyszło to raz dwa trzy i były 2 rozdziały popatrz w okno jak pięknie:)

musze oddać w weekend lub ostatecznie we wtorek. Tylko ze oprócz poprawek chce jej oddac ostatni rodział włacznie ze wstępem i zakończeniem. Wydaje mi sie że lepiej mi sie pisze noca.

ale szybko nawet nie zauważyłam kiedy dobiłyśmy do 100:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry