Widok
ja też jestem niedowiarek jeśli chodzi o plastry.
Aggga, no cóż starość nie radość. I teraz mnie łupie...haha
Ale pan który uczył nas tańczyć powiedział nam duży komplement. Dołączyliśmy do grupy która jest już po kilku zajęciach, zaczęliśmy tańczyć a ten pan podchodzi i pyta czy my już przypadkiem nie tańczyliśmy. Mówimy, ze tak troszkę a on na to ze nie da się ukryć, ze widać tu juz takie dobre ruchy. Normalnie byłam uhahana i w szoku ze tamten kurs jednak coś nam dał.
Aggga, no cóż starość nie radość. I teraz mnie łupie...haha
Ale pan który uczył nas tańczyć powiedział nam duży komplement. Dołączyliśmy do grupy która jest już po kilku zajęciach, zaczęliśmy tańczyć a ten pan podchodzi i pyta czy my już przypadkiem nie tańczyliśmy. Mówimy, ze tak troszkę a on na to ze nie da się ukryć, ze widać tu juz takie dobre ruchy. Normalnie byłam uhahana i w szoku ze tamten kurs jednak coś nam dał.
Ginekolog u której byłam poleciła mi plastry ale ja też niedowiarek jestem...
podała mi takie argumenty
- nie musisz pamiętać o braniu tabletek
- plaster wymieniasz raz na tydzień
- wydziela równe dawki hormonu w przeciwieństwie do tabletki
- nie obciąża wątroby
wada
- cena :-)
no i dałam się skusić ale też jakaś pesymistka jestem
podała mi takie argumenty
- nie musisz pamiętać o braniu tabletek
- plaster wymieniasz raz na tydzień
- wydziela równe dawki hormonu w przeciwieństwie do tabletki
- nie obciąża wątroby
wada
- cena :-)
no i dałam się skusić ale też jakaś pesymistka jestem
jak zawsze :D
wczoraj zaczęli budować dalszy odcinek różowej, wzdłuż ul.lotników w orłowie... pełno facetów...
ja muszę tam przechodzić... na i z kolejki....
oczywiście panowie mają radoche, że idzie kobieta....
dzisiaj stanęli i zaczęli sie na mnie gapić...
nie wyrtrzymałam -
- odwróćiłam się, spojrzałam jednemu z nich głęboko w oczy z niezadowoleniem i na odchodne cicho pod nosem szepnęłam k..
:)
wczoraj zaczęli budować dalszy odcinek różowej, wzdłuż ul.lotników w orłowie... pełno facetów...
ja muszę tam przechodzić... na i z kolejki....
oczywiście panowie mają radoche, że idzie kobieta....
dzisiaj stanęli i zaczęli sie na mnie gapić...
nie wyrtrzymałam -
- odwróćiłam się, spojrzałam jednemu z nich głęboko w oczy z niezadowoleniem i na odchodne cicho pod nosem szepnęłam k..
:)