Widok
Dzisiaj piatek trzynastego. Wszyscy chca na sile odczynic uroki i ciagle zartuja:))) Ja wczoraj dorwalam ksiazke "Trzech panow w lodce, nie liczac psa" musialam niezle wygladac stojac na przystanku, czytajac i smiejac sie do siebie;)
Szkoda tylko, ze za pol godziny wpadnie moj elektryczny szef i sie skonczy sielana...
Szkoda tylko, ze za pol godziny wpadnie moj elektryczny szef i sie skonczy sielana...
To teraz ja :)
DZIEŃ DOBRY
U mnie wszystko fajnie.
Jedynie Mąż obudził się o 6, a na 6 miał do pracy :)
Dzisiaj kończę o 14 :) Jedziemy potem kupić (mam nadzieję, że już kupić) komputer, potem do castoramy po materiał na zasłonki i jakąś ładną lampę :) A na koniec do Okazu rozeznać się w rybach i roślinkach do akwarium.
Kropuś, fajnie, że dostałaś to cd :) Marzyłaś o tym :)
DZIEŃ DOBRY
U mnie wszystko fajnie.
Jedynie Mąż obudził się o 6, a na 6 miał do pracy :)
Dzisiaj kończę o 14 :) Jedziemy potem kupić (mam nadzieję, że już kupić) komputer, potem do castoramy po materiał na zasłonki i jakąś ładną lampę :) A na koniec do Okazu rozeznać się w rybach i roślinkach do akwarium.
Kropuś, fajnie, że dostałaś to cd :) Marzyłaś o tym :)
Wczoraj jeszcze tak źle nie było :) z tym robotem :)
Ale i tak mam nadzieję, że coś pomoże, bo jak cokolwiek boli, to się żyć odechciewa :)
Rybki? Mam akwarium z pokrywą. Jest tam mała klapka do wsypywania pokarmu, którą dla bezpieczeństwa będę zaklejać dodatkowo taśmą :) I powinno byc ok :)
No tak się zbiegło, że w jednym czasie dostałam i akwarium i kota :)
Ale i tak mam nadzieję, że coś pomoże, bo jak cokolwiek boli, to się żyć odechciewa :)
Rybki? Mam akwarium z pokrywą. Jest tam mała klapka do wsypywania pokarmu, którą dla bezpieczeństwa będę zaklejać dodatkowo taśmą :) I powinno byc ok :)
No tak się zbiegło, że w jednym czasie dostałam i akwarium i kota :)
kartony zbieramy :)
Mam mnóstwo starych polskich Cosmopolitanów, parę starych książek po polsku i niemiecku, gazet niemieckich typu "spiegel" "bild" "focus" itp. itd. 4 całe pełne duże reklamówki.
NIe wiem, co z tym zrobić.
Szkoda mi wyrzucić :(
A nie mam w okolicy młodych dziewczyn czy zapaleńców języka niemieckiego.
Mam mnóstwo starych polskich Cosmopolitanów, parę starych książek po polsku i niemiecku, gazet niemieckich typu "spiegel" "bild" "focus" itp. itd. 4 całe pełne duże reklamówki.
NIe wiem, co z tym zrobić.
Szkoda mi wyrzucić :(
A nie mam w okolicy młodych dziewczyn czy zapaleńców języka niemieckiego.

[/url]