Widok
teściowa, która jest farmaceutką odradzała wybielanie zębów :( często do aptek przychodzą ludzie, którzy zniszczyli przez wybielanie szkliwo i podrażnili poważnie dziąsła i nie wiedzą, co począć :/ a często zwracają się, bo co po niektórzy stamatolodzy nie mówią, co może się wydarzyć :/
jeśli ktoś z natury ma słabe szkliwo nie powienien się za to zabierać, bo nic nie zdziała dobrego :/
mówiła, że najlepiej wybielać delikatnymi preparatami, wg wskazówek i nie przedłużać czasu wybielania, żeby bylo szybciej, bo daje odwrotny skutek :/
jeśli ktoś z natury ma słabe szkliwo nie powienien się za to zabierać, bo nic nie zdziała dobrego :/
mówiła, że najlepiej wybielać delikatnymi preparatami, wg wskazówek i nie przedłużać czasu wybielania, żeby bylo szybciej, bo daje odwrotny skutek :/
A więc tak jeśli chodzi o wybielanie to proponowano mi tą formą żelową ja się naprawdę na tym nie znam ehh ale pasty wybielające mi nie za bardzo pomagają :/ dlatego się zastanawiam chodzi o to że jak narazie rozmawiałam z dentystką przez tenefon ale ona i tak powiedziała że musiałybyśmy spotkać się na konsultację żeby sobie dokłądnie obejrzała moje ząbki :)
aleksad a jeśli chodzi o fryzurkę :) to w końcu udało mi się namówić moją fryzjerkę żeby choć troszkę ścieła mi włosy hihi bo od kiedy ona dowiedziała się że mam ślub to powiedziała że nie bedzie mi robić awangardowych ścięć bo chce żeby można było później do ślubu zrobić mi ładną fryzurkę :) Z racji że mam ciemne włosy na jeden kolor a chciałam leciutki balejage do ślubu to właśnie wczoraj zaczęłyśmy przygotowywać do tego moje włoski więc mam balejage ale nie aż tak mocny bo nie chciałam :) bardzo się ciesze bo mam zupełnie inną fryzurkę :)
Gabi, ja wybielałam sobie zęby w gabinecie ok. 2,5 roku temu - osobiście nie żałuję, bo zęby wyglądają nieporównywalnie lepiej, tyle że po zabiegu raz na pół roku kupuję paski blend-a-med dla podtrzymania efektu - zęby są nadal białe bnez żadnych przebarwień. Fakt, że bezpośrednio po zabiegu (i w jego trakcie) zęby stają się wrażliwe, trochę to wszystko bolało, dziąsła też trochę cierpią, ale szybko minęło. Cieszę się, że to zrobiłam i nie zauważyłam, żeby mi na dłuższą metę to zaszkodziło - no ale to moja subiektywna opinia. Wybielanie miałam robione taką metodą, że chodziłam 3 razy do gabinetu, dentystka mi smarowała zęby płynem i zostawiała na 20 minut, po czym zmywała.
jeju ale dzien :(((( siedze sama w domu i nie mam z kim nawet pogadac...to pisze tu. Dzisiaj znowu nam sie pospsu samochod... juz trzeci raz w tym roku. Kolejne kilka stowek nie nasze...ehhh moge smialo powiedziec ze jestesmy chyba najwiekszymi pechowcami jesli chodzi o samochody...z kolejnym tez tak bylo