Madziu a co do autka to bardzo się ciesze że czegoś szukacie a co do tego żeby Maciek skontaktował się z Tomkiem to spoko ja nie widze żadnego problemu mój Tomek tym bardziej hihi
Moje zęby miały przedtem brzydki żółty kolor, teraz są takie lekko kremowe (nie zrobiły się idealnie sztuczno-białe), ale ten efekt u mnei naprawdę widać. Z tego co jeszcze mi się przypomina, to dentystka mi mówiła, że lepiej wybielają się zęby żółtawe niż szarawe :)
Muszę się pochwalić!! mój storczyk wypuszcza liścia!!! Pierwszy raz coś rośnie, a nie ginie pod moją opieką :))) może to jakiś dobry zwiastun ;) nawet mi troche poprawił humor
Wiesz już nie sika w domku więc jest ok ale tak naprawdę to bardzo posłuszny psiak w dwa tygodnie nauczyłam ją siadać dawać łape prosić i leżeć niezła jest jej mobilizacją do nauki to psiacze przysmaki :) a na dworze strasznie szaleje :) ona ma bardzo dużo energii i nie lubi spać :) hihi
Dominika nie ma problemu jak bede w domku to wyśle ci jej pare fotek a co do spotkanka to pewnie że możemy akurat tequila kocha jeździć samochodem hihi więc moge ją wszędzie ze sobą zabierać :) nie przejmuj się madziu ja siedze w pracy do 18 i już umieram powoli :/